App voor handelaars

Er bestaat geen app voor handelaars. Om als handelaar gemakkelijk en ongelimiteerd betalingen te aanvaarden zonder aanpassingen aan uw kassa of andere apparaten, heeft Payconiq een QR code met daaraan een Handelaarsportaal ontwikkeld. Dit is een beveiligde website die toegankelijk is vanaf elk apparaat met internet en een internetbrowser via https://portal.payconiq.com.

Via deze website, die zowel op computer, tablet als mobiel apparaat werkt, kunt u waar en wanneer u maar wilt uw ontvangen transacties raadplegen. Om in te loggen op het portaal gebruikt u gewoon het e-mailadres dat u aangaf in het Payconiq-contract.
Indien u niet meer weet welk e-mailadres werd opgegeven of als het niet lukt om in te loggen, neem dan even contact op met onze helpdesk. Ze helpen u graag verder.

OPGELET; De Payconiq by Bancontact-app is een mobiele applicatie voor consumenten. Het is niet toegelaten om via de app geld te ontvangen als ondernemer en er wordt dusbijgevolg ook geen rapportering, reconciliatie of garantie gegeven voor transacties die u op deze manier in uw zaak ontvangt.

Other FAQs