Win een unieke zomerse ervaring en maak van je staycation een #stayconiq

publish date
7 augustus 2020
Deze zomer maken we het mooie weer in eigen land. Ga jij voor #entertaintent in je eigen woonkamer of doe je van #plonsdievanons in je (opblaasbaar) zwembad? Ook in België valt gelukkig heel wat te beleven. En er is meer: speel mee met onze zomerwedstrijd en maak kans op een unieke zomerse ervaring thuis in je bubbel.

Betaal mobiel bij JBC en krijg dubbele punten op je JBC-klantenkaart

publish date
1 augustus 2020
Ga jij soldenshoppen deze maand? Spring dan zeker eens binnen bij JBC, want daar krijg je de hele maand augustus dubbele punten op je JBC-klantenkaart als je er mobiel betaalt met je Payconiq by Bancontact-app.

Drie nieuwe functionaliteiten in de Payconiq by Bancontact-app die betalen en winkelen nog makkelijker maken

publish date
28 juli 2020
Wie de Payconiq by Bancontact-app gebruikt, weet het al langer: de app maakt betalen zó veel makkelijker. Dit niet alleen onder vrienden, ook in de fysieke winkel en online. Het is een veilige en snelle betaalmethode, die bovendien volledig contactloos gebeurt, waar momenteel extra veel aandacht naar uitgaat.

100 handelaars kunnen 2 maanden gratis Payconiq-transacties winnen.

publish date
20 juli 2020
Heel wat Belgen blijven deze zomer in ons land om er de vakantie door te brengen. We maken van deze staycation dan ook graag een #stayconiq: volop genieten van vakantie in eigen land dankzij Payconiq. Payconiq biedt zijn handelaars met een verkooppunt daarbij de kans om 2 maanden gratis Payconiq-transacties te winnen.

ING integreert Payconiq in hun applicatie

publish date
14 juli 2020
Payconiq is nu geïntegreerd in de ING Banking app. Dit is goed nieuws voor ING-klanten alsook voor handelaars die Payconiq als betaalmiddel aanbieden, omdat vanaf nu nog meer klanten veilig met hun smartphone in hun winkel kunnen betalen.