Steun de Belgische Jazz-artiesten dit weekend met behulp van de Payconiq by Bancontact-app tijdens het Bel Jazz Fest!

publish date
28 mei 2020
De huidige crisis treft niet alleen vele handels- en horecazaken, maar ook de culturele sector waaronder jazzmusici. Maar de Belgische jazzwereld is dynamisch, veerkrachtig én solidair. Dat bewijst Bel Jazz Fest. Met dit online festival presenteren de programmatoren van 11 gevestigde festivals op 29 en 30 mei een mooie staalkaart van de Belgische scene.

Mobiel betalen. Check!

publish date
15 mei 2020
Handen gewassen? Check. Social distancing? Check. Mobiel betalen? Ook check. We mogen stapsgewijs iets meer uit ons kot komen, maar het blijft belangrijk dat dat in alle veiligheid gebeurt. En daar speelt mobiel betalen een belangrijke rol in.

Betalen met de Payconiq by Bancontact-app kan vanaf nu ook via betaalterminal

publish date
29 april 2020
Tot voor kort konden gebruikers de Payconiq QR-code onder andere scannen op een sticker of een scherm naast de kassa, nu kan de code ook worden gescand op het scherm van de betaalterminals.

Steun Vlaamse verenigingen met de Payconiq by Bancontact-app tijdens de allereerste online benefietmaand

publish date
29 april 2020
Payconiq by Bancontact en TROOPER hebben een leuke actie op poten gezet, zodat verenigingen op een creatieve manier toch fondsen kunnen verwerven: het BENEFIETkot.

Lokaalcestgénial: steun je favoriet lokaal initiatief met Payconiq by Bancontact. Da’s veilig en makkelijk.

publish date
17 april 2020
Er is heel wat solidariteit in ons land de laatste dagen en weken, en dat is hartverwarmend om te zien. Het is belangrijker dan ooit om onze handelaars, de horecasector, goede doelen en andere lokale activiteiten te steunen, en om dat te faciliteren riepen wij een gloednieuw online platform in het leven: Lokaalcestgénial.