Bezoekers AZ Damiaan betalen vanaf nu ook mobiel met Payconiq by Bancontact

publish date
30 August 2019
Payconiq by Bancontact blijft bouwen aan partnerships die het leven van de app-gebruikers eenvoudiger maken. Het bedrijf is dan ook trots dat het het AZ Damiaan in Oostende als nieuwe partner mag verwelkomen.

Hongertje? Betaal bij Deliveroo nu ook met Bancontact en de Payconiq by Bancontact-app

publish date
20 August 2019
Het is zover: Deliveroo, de bezorgdienst voor maaltijden, biedt nu ook Bancontact en de Payconiq by Bancontact-app aan als betaaloptie. Zo koopt u heel wat lekkers simpelweg met uw bankkaart of uw smartphone, en dat vanuit uw zetel!

Nog meer klanten kunnen bankrekening koppelen aan de Payconiq by Bancontact-app

publish date
08 August 2019
Vanaf nu kunnen ook klanten van AXA, BNP Paribas Fortis, ING, Hello bank! en Fintro hun bankrekening aan de Payconiq by Bancontact-app koppelen. Zo bieden we nog meer Belgen toegang tot de vele voordelen van mobiel betalen, waaronder vrienden terugbetalen vanop afstand en handelaars betalen via de winkellijst in de app.

Payconiq by Bancontact trapt het festivalseizoen af met ongeziene wedstrijd

publish date
19 July 2019
Payconiq by Bancontact sloeg de handen in elkaar met enkele Belgische festivals om u een onvergetelijke zomer te bezorgen. Ontdek hieronder wat dit voor u betekent!

Payconiq? McDonald’s is loving it!

publish date
26 June 2019
McDonald’s en Payconiq: een match made in food heaven! De keten biedt nu in al zijn kiosken de mogelijkheid aan om mobiel te betalen met Payconiq via de Payconiq by Bancontact-app. Zo bestelt u nog vlotter uw favoriete burger.