Back to school of back to work? ’Dat is back to beeping!

publish date
13 september 2021
Het nieuwe schooljaar is begonnen én we mogen opnieuw naar ons werk. De Payconiq by Bancontact-app maakt die terugkeer alvast iets gemakkelijker. Want alle handige features in je app zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor het najaar!

Argenta-klanten kunnen vanaf nu hun bankrekening koppelen aan de Payconiq by Bancontact-app

publish date
25 augustus 2021
We hebben goed nieuws, want vanaf nu krijgen ook klanten van Argenta toegang tot alle features en extra diensten van de Payconiq by Bancontact-app. Klanten van Argenta konden tot nu toe hun Bancontact-kaarten al koppelen aan de app.

Draag makkelijk je steentje bij via je Payconiq by Bancontact-app

publish date
20 juli 2021
Naar aanleiding van de overstromingen in ons land zijn er verschillende solidariteitscampagnes opgezet. Het Rode Kruis-Vlaanderen en la Croix-Rouge de Belgique slaan de handen in elkaar om de noodhulp te coördineren in de getroffen gebieden. Ook de Belgische Federatie van Voedselbanken zamelt extra fondsen in om de slachtoffers te kunnen bevoorraden.

De oude Payconiq-app verdwijnt op 1 september

publish date
15 juli 2021
Twee jaar geleden hebben we de Payconiq by Bancontact-app gelanceerd, een Belgische betaalapp die het beste van twee betaalwerelden combineert: Bancontact en Payconiq. Deze app is net zo veilig en snel als de oude Payconiq-app en bovendien biedt hij een hoop extra functionaliteiten en diensten aan. Het is dus hoog tijd om je Payconiq-betalingen te upgraden en over te stappen naar de Payconiq by Bancontact-app, want op 1 september verdwijnt de oude Payconiq-app.

Delhaize lanceert mobiel betalen met Payconiq in al haar supermarkten

publish date
8 juli 2021
Vanaf deze week introduceert Delhaize in alle 128 supermarkten mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app. Klanten kunnen met hun smartphone de Payconiq QR-code scannen aan de kassa en zo veilig en vlot afrekenen. Later zullen ook andere winkels van de groep (AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go) het nieuwe betaalmiddel aanbieden.