Veilig mobiel betalen op DepartXXL Kortrijk dankzij Payconiq by Bancontact

publish date
25 september 2020
Klaar voor een feestje op veilige afstand? Op DepartXXL, het eerste coronaproof evenementenplein in Vlaanderen, kan het! Daarbij is ook betalen op het event volledig veilig.

Recordaantal mobiele betalingen met Payconiq by Bancontact: Belgen ‘biepten’ ruim 11 miljoen keer in augustus

publish date
22 september 2020
Sinds het uitbreken van de coronacrisis betalen – of biepen – we meer dan ooit met de smartphone. In augustus alleen al noteerde Bancontact Payconiq Company 11,5 miljoen mobiele betalingen. Dat is exact 1 mobiele betaling per Belg!

Biepen is het nieuwe betalen

publish date
11 september 2020
We doen vandaag echt alles met onze smartphone. We klikken, chatten, tweeten en swipen er al op los. En nu biepen we ook. Want biepen is het nieuwe betalen. Het enige wat je daarvoor op zak moet hebben, is de Payconiq by Bancontact-app.

2dehands maakt mobiele betalingen via Payconiq by Bancontact mogelijk

publish date
31 augustus 2020
De website 2dehands start met de uitrol van een betaalsysteem via zijn site én app. 2dehandsgebruikers kunnen zo op een snelle, veilige en makkelijke manier onderlinge betalingen uitvoeren via de Payconiq by Bancontact-app. Ook online betalingen via Bancontact met de kaartlezer zijn mogelijk. Deze dienst is nu al beschikbaar voor een deel van de gebruikers, en wordt in de komende dagen verder uitgerold.

Schoolfacturen gemakkelijk mobiel betalen met POM en de Payconiq by Bancontact-app

publish date
27 augustus 2020
Payconiq by Bancontact en de Antwerpse betaalverwerker POM hebben samengewerkt om de betaling van schoolfacturen in Vlaanderen te vereenvoudigen. Dankzij een QR-betaalcode of betaalknop op de factuur is het niet langer nodig om betaalgegevens over te nemen. Ouders betalen in een handomdraai met de Payconiq by Bancontact-app.