Betaal je lunch voortaan met maaltijdcheques via de Payconiq by Bancontact-app

publish date
14 januari 2022
Gebruikers van Edenred, Monizze en Sodexo kunnen binnenkort met hun maaltijdcheques betalen via hun smartphone. Vanaf januari gaat er een testproject van start bij handelaars in de voedings- en drankensector die een Payconiq-sticker met QR-code aanbieden. Deze testfase start in de regio van Antwerpen, waar consumenten de functionaliteit kunnen gebruiken in een aantal winkels.

Payconiq beschikbaar op betaalterminals van Worldline

publish date
16 december 2021
Klanten kunnen nu in nog meer winkels betalen met hun smartphone, aangezien Worldline de Payconiq-betaaloplossing introduceert op haar betaalterminals. Klanten scannen een QR-code op de Worldline-betaalterminal met de Payconiq by Bancontact-app of een bankapp die de Payconiq-betaaloplossing heeft geïntegreerd. Dankzij deze samenwerking kunnen handelaars een ruimere keuze aan betaalmethoden in de winkel aanbieden en inspelen op nieuwe consumententrends.

Biep al je eindejaarsaankopen vlot online

publish date
6 december 2021
Steeds meer Belgen betalen hun online aankopen met hun smartphone. In oktober betaalden we al 77% van alle online aankopen die we via Bancontact of Payconiq deden, met onze mobiele telefoon.

Steun het goede doel met het meest vrijgevige inpakpapier

publish date
3 december 2021
Eindejaar is de tijd waarin veel mensen cadeautjes geven aan hun geliefden en tegelijk hun hart laten spreken voor het goede doel. AVA en Payconiq by Bancontact combineren de twee met de lancering van het meest vrijgevige inpakpapier.

Coca-Cola maakt mobiele betalingen op automaten mogelijk met Payconiq

publish date
23 november 2021
Bancontact Payconiq Company en Coca-Cola European Partners werken samen om betalingen op Coca-Cola automaten nog gemakkelijker te maken. Sinds kort integreerde Coca-Cola namelijk Payconiq als betaalmethode. Een drankje kopen aan de automaat wordt dus nog eenvoudiger en veiliger!