Steun makkelijk goede doelen met de Payconiq by Bancontact-app

publish date
17 december 2020
Betaal je in de winkel en online al veilig en makkelijk mobiel met de Payconiq by Bancontact-app? En wil je ook even makkelijk een goed doel steunen? Vanaf nu kan je bij goede doelen als het Rode Kruis, Think Pink en GoodPlanet ook mobiel doneren.

Nieuw in de Payconiq by Bancontact-app

publish date
15 december 2020
Koop tickets van NMBS en De Lijn rechtstreeks in de app & deel met één klik de rekening onder meerdere vrienden.

Biep je favoriete online aankoop met de Payconiq by Bancontact-app

publish date
26 november 2020
Het eindejaar is traditioneel de ideale periode om jezelf én de mensen die je graag ziet in de bloemetjes te zetten. Dankzij de Payconiq by Bancontact-app betaal je je online aankopen veilig en makkelijk mobiel.

EMS integreert Payconiq voor Belgische webshops

publish date
25 november 2020
Bancontact Payconiq Company en European Merchant Services (EMS) zetten een nieuwe stap in het vergemakkelijken en versnellen van de online betaalservice voor ondernemers en consumenten in België. Handelaren kunnen nu ook bij EMS terecht om de Payconiq betaaloplossing te integreren in hun webshop.

Het Grote Bancontact Payconiq Company Betaalonderzoek 2020: Contactloos leven én betalen is het nieuwe codewoord

publish date
16 november 2020
2020 is het jaar waarin we onze manier van leven moesten omgooien, en dat is ook te merken aan ons betaalgedrag. Opvallend meer Belgen staan sinds de coronacrisis open voor vernieuwende betaalmethodes, zoals contactloos met de kaart en mobiele apps.