Ontdek de handigste Payconiq Horeca hulpmiddelen.

publish date
29 maart 2021
Als Horeca ondernemer wilt u uw klanten in de watten leggen. Of het nu is met dat perfect getapte pintje, die op snee gebakken steak of de ultieme kaaskroket, de klant staat centraal. Dat hebben we goed begrepen bij Payconiq.

Deel nu ook de rekening in de Payconiq by Bancontact-app

publish date
19 maart 2021
Tijdrovende berekeningen en rekenmachines zijn verleden tijd, want je kan de rekening vanaf nu rechtstreeks delen in je app. Betaal snel en makkelijk met je app en deel de rekening daarna meteen met je vrienden.

Betaal voortaan mobiel bij Renmans met je Payconiq by Bancontact-app

publish date
11 maart 2021
Een gezellige barbecue op de planning staan? Zo gebiept. En ook burgers biepen was nog nooit zo makkelijk want vanaf nu kan je in alle 300 Renmans-winkels mobiel betalen met je Payconiq by Bancontact-app. Makkelijk, veilig en snel!

Van pure betaalapp naar veelzijdige tool om te winkelen, leven en reizen

publish date
9 februari 2021
Biep-biep-biep! De Payconiq by Bancontact-app viert zijn tweede verjaardag met een verdubbeling van het aantal betalingen. Op twee jaar tijd is de app stevig gegroeid en geëvolueerd naar een app waarmee je bijvoorbeeld ook een trein- of busrit koopt of klantenkaarten in verzamelt.

Steun makkelijk goede doelen met de Payconiq by Bancontact-app

publish date
17 december 2020
Betaal je in de winkel en online al veilig en makkelijk mobiel met de Payconiq by Bancontact-app? En wil je ook even makkelijk een goed doel steunen? Vanaf nu kan je bij goede doelen als het Rode Kruis, Think Pink en GoodPlanet ook mobiel doneren.