Steun de live muzieksector eenvoudig via een gift met de Payconiq by Bancontact-app op je smartphone

publish date
25 mei 2021
Binnenkort mogen we weer dansen op festivals en meebrullen op concerten. En dat zal deugd doen, niet alleen voor het publiek maar vooral voor de sector zelf. Want de Belgische live muzieksector moet het al een jaar doen zonder applaus. Technici, roadies, podiumbouwers en artiesten hebben het steeds moeilijker om financieel overeind te blijven en kunnen dus alle steun goed gebruiken.

Delhaize lanceert Payconiq als betaalmethode in haar winkels

publish date
18 mei 2021
Als gevolg van de gezondheidsmaatregelen, is de betaalwijze van de consumenten drastisch veranderd. Ook Delhaize ziet deze veranderende trend in hun winkels. Klanten betalen hun aankopen vaker contactloos met hun bankkaart of via hun smartphone. Om in te spelen op deze nieuwe behoeften van haar klanten, zal Delhaize de Payconiq-betaalmethode lanceren aan de kassa's van haar winkels.

Digitaal betalen in de kijker

publish date
15 mei 2021
Vandaag is het ‘Digital Payment Day’, een dag waarop digitaal betalen extra in de kijker wordt gezet. Ook dit jaar ondersteunt Bancontact Payconiq Company deze dag opnieuw, want het belang van digitaal betalen is relevanter dan ooit. Samen met enkele betaalspelers en de VUB, voerden we een onderzoek uit naar het digitaal betaalgedrag bij de Belgen.

Ook klanten van Crelan kunnen vanaf nu van de extra diensten en features genieten in de Payconiq by Bancontact-app

publish date
7 mei 2021
Vanaf nu kunnen ook klanten van Crelan hun bankrekening koppelen aan de Payconiq by Bancontact-app. Op die manier krijgen nog meer gebruikers toegang tot de vele voordelen van mobiel betalen.

Coronaproof betalen op het terras met de Payconiq by Bancontact-app

publish date
5 mei 2021
Vanaf deze zaterdag mogen we weer een terrasje doen. De horecasector levert enorm veel inspanningen voor een veilige heropening, maar ook klanten kunnen hun steentje bijdragen. Wie zijn pintje of cola betaalt met de Payconiq by Bancontact-app rekent snel, makkelijk en vooral veilig af. Ook de rekening delen onder je gezelschap wordt nog gemakkelijker dankzij de nieuwe ‘deel de rekening’ feature in de app.