Genieten op de festivals, da’s zo gebiept!

publish date
5 juli 2022
Byebye bonnetjes en files aan de kassa, biep deze zomer je drankjes, frieten of veggieburger zonder te moeten aanschuiven. Op bijna 60 festivals, zomerbars en events kan je dit jaar mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app. Je laadt je festivalbandje of kaart gewoon zelf op, eenvoudiger kan het niet.

Betaal je lunch mobiel met maaltijdcheques via de Payconiq by Bancontact-app

publish date
1 juni 2022
Gebruikers van Edenred, Monizze en Sodexo kunnen vanaf nu met hun maaltijdcheques betalen via hun smartphone. Ze hoeven hun maaltijdchequekaart maar één keer toe te voegen in de Payconiq by Bancontact-app en rekenen hun lunch of inkopen voortaan makkelijk mobiel af.

Elektronisch betaalmiddel aanbieden binnenkort verplicht voor ondernemingen

publish date
12 april 2022
Volgens de Belgische wetgeving zullen ondernemingen verplicht zijn om vanaf 1 juli 2022 minimum één elektronisch betaalmiddel aan te bieden aan hun klanten. Sinds de coronacrisis is digitaal betalen in ons land relevanter dan ooit. De Belg heeft zijn betaalgewoontes drastisch veranderd: zowel de smartphone als de contactloze bankkaart wonnen terrein als betaalmethode.

Betaal met je app en steun de slachtoffers van de crisis in Oekraïne

publish date
22 maart 2022
De crisis in Oekraïne laat niemand koud. Veel vzw’s zijn in actie geschoten om het land en zijn inwoners te helpen. Ook jij kan makkelijk je steentje bijdragen.

De betaalmethode Payconiq nu beschikbaar op alle betaaloplossingen van Viva Wallet-oplossingen.

publish date
16 maart 2022
Goed nieuws voor handelaars die werken met Viva Wallet! Payconiq is nu beschikbaar op elke Viva Wallet betaalterminal, via de Viva Wallet POS-app en op de Smart Checkout van Viva Wallet voor online winkels. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor handelaars om snelle en gemakkelijke mobiele betalingen aan te bieden aan hun klanten, zowel in de winkel als online.