Profiteer van onze tweede Iconiq Deal, nu op LensOnline.be

publish date
18 november 2019
We willen al onze gebruikers op mooie extraatjes trakteren, daarom riepen we de Iconiq Deals in het leven: iconische kortingen bij iconische merken. Vandaag lanceren we een nieuwe deal op LensOnline.be: €10 korting op uw favoriete contactlenzen!

Betaal snel en veilig met de Payconiq by Bancontact-app op Coolblue

publish date
13 november 2019
Vanaf nu kan u ook met de Payconiq by Bancontact-app aankopen doen op Coolblue. Dat is helemaal veilig en gaat snel. Zo wint u tijd, waardoor uw bestelling nog sneller aan huis geleverd wordt. De betaaloptie is beschikbaar op de Coolblue webshopen in de Coolblue-app.

Payconiq by Bancontact trakteert op extra korting bij Hubo

publish date
7 november 2019
Voor gebruikers van de Payconiq by Bancontact-app is het vroeg Kerstmis. Iedereen die voor een Hubo-kerstpakket betaalt met de app, krijgt van 4 t.e.m. 24 november € 5 korting op zijn volgende aankoop.

Payconiq by Bancontact lanceert eerste Iconiq Deal bij Bristol

publish date
4 november 2019
Omdat we al onze gebruikers willen trakteren op leuke extraatjes, riepen we de Iconiq Deals in het leven: iconische kortingen bij iconische merken. Vandaag lanceren we onze eerste deal bij Bristol: 20% korting op dameslaarzen!

Echt even samen met Center Parcs en Payconiq by Bancontact

publish date
28 oktober 2019
We hebben allemaal wel eens nood aan ‘us-time’. Eventjes weg onder vrienden, met het gezin of met de familie. Geen betere plek daarvoor dan Center Parcs, want vanaf nu kan u online boekingen ook betalen met de Payconiq by Bancontact-app.