Steun Télévie met je Payconiq by Bancontact-app

publish date
21 april 2023
Op zaterdag 22/04 vindt de 35e editie van Télévie plaats. Télévie zamelt geld in voor het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek (F.R.S.–FNRS). Het doel is vooruitgang te boeken in de strijd tegen kanker.

Je kan nu ook betalen met Payconiq aan de kassa in de winkels van Colruyt Group

publish date
30 maart 2023
Vanaf deze maand kunnen klanten bij Colruyt Laagste Prijzen, maar ook bij Dreamland, Dreambaby, Bio-Planet, Okay en enkele Spar Colruyt Group winkels mobiel betalen met Payconiq.

Payconiq nu ook geïntegreerd in Belfius Mobile app

publish date
28 maart 2023
Belfius heeft Payconiq geïntegreerd in haar mobiele applicatie. Dit betekent dat Belfius-klanten vanaf vandaag ook hun Belfius Mobile app kunnen gebruiken om handelaars te betalen met Payconiq. Ook voor handelaars die Payconiq als betaalmiddel aanbieden is dit positief nieuws. Vanaf nu kunnen namelijk nog meer klanten veilig met hun smartphone in hun winkel betalen.

Podcastreeks ‘Paying Attention’: hoe nieuwe betaalvormen onze maatschappij veranderen

publish date
20 maart 2023
Contactloos, online of mobiel: nieuwe betaalvormen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. In vier afleveringen krijg je uit diverse hoeken te horen hoe nieuwe betaalmethodes onze maatschappij veranderen.

Scan for Change: win een promotiecampagne voor uw goed doel

publish date
1 maart 2023
Om de lancering van de nieuwe Payconiq-oplossing op maat van goede doelen ‘Scan & Doneer’ te vieren, lanceert Bancontact Payconiq Company de wedstrijd ‘Scan for Change’. Met deze wedstrijd willen we goede doelen ondersteunen bij hun inzamelacties om hun goed doel nog meer onder de aandacht te brengen. We bieden ze de kans om advertentieruimte te winnen in samenwerking met JCDecaux.