Op deze pagina

4.900.000 Belgen betaalden vorig jaar mobiel.

Ook bij u?

Payconiq in uw zaak: hoe en waarom

Wat is Payconiq? Met de Payconiq by Bancontact-app kunnen uw klanten via hun smartphone betalen in uw winkel, kappers- of horecazaak of webshop. Ze kunnen er ook uw facturen en rekeningen mee betalen. Vlot en veilig, ook voor u als handelaar. Lees er hieronder alles over.

Vlotte betaling

Uw klanten hebben enkel de Payconiq by Bancontact-app op hun smartphone nodig. Zelf werkt u gewoon met uw eigen smartphone, tablet of computer. U kunt alle transacties live volgen op uw handelaarsportaal.

Vlotte betaling

Geen vaste kosten

Voor Payconiq hoeft u niet extra te investeren. Er zijn ook geen abonnementskosten, de enige kost is die per transactie: € 0,06 voor een betaling in de winkel of € 0,20 voor een online betaling.

Geen vaste kosten

100% zeker van uw transactie

Payconiq is 100% veilig: als handelaar weet u bij elke transactie meteen of deze geslaagd is. U heeft ook geen contant geld meer nodig in uw kassa. Veilig én handig dus.

100% zeker van uw transactie

Mobiel betaald worden met Payconiq

Ontdek in deze video van een Payconiq-handelaar hoe ook uw klanten gemakkelijk mobiel kunnen betalen in uw winkel.

Vraag Payconiq aan

Wilt u Payconiq ook als betaaloptie aanbieden in uw zaak?

Overal en altijd Payconiq

In uw winkel betalen

Hebt u een winkel, een kappers- of horecazaak of zelfs een medische praktijk? Wij bieden tal van verschillende betaaloplossingen aan. Uw klanten betalen makkelijk met hun smartphone en u ziet de betaling meteen binnenkomen.

In uw winkel betalen

In uw webshop betalen

Installeer een Payconiq-betaalknop in uw webshop. Zo weten uw klanten meteen dat ze bij u vlot en veilig kunnen betalen met hun smartphone. 

In uw webshop betalen

Op uw rekeningen en facturen

Als het betalen van facturen en rekeningen ingewikkeld en tijdrovend is, durven klanten het wel eens uit te stellen. Maar met de Payconiq by Bancontact-app op hun smartphone of tablet is het een eenvoudige, snelle én veilige klus. Het enige dat uw klanten moeten doen, is de unieke QR-code op uw factuur of rekening scannen en hun persoonlijke code ingeven.

Op uw rekeningen en facturen

Hoe werkt Payconiq bij Delhaize?

Veelgestelde vragen

Hoe wordt u gefactureerd? Hoe weet u of een transactie gelukt is? Wanneer komt de betaling van een klant op uw bankrekening? Ontdek het antwoord op enkele veelgestelde vragen hier.

Promotiemateriaal

Maak uw klanten duidelijk dat ze in uw winkel of webshop met Payconiq kunnen betalen! U kunt de nodige logo’s, beelden en andere promotiematerialen downloaden via de links hieronder.