Op deze pagina

Biep je favoriete online aankopen met de Payconiq by Bancontact-app

Zit jij al klaar om vroege eindejaarscadeautjes in te slaan of wat extra kerstlichtjes te kopen om licht te brengen in deze donkere dagen? Maak je klaar om er dit eindejaar een extra warme tijd van te maken.

Een kasjmieren sjaal voor je oma, een nieuw jurkje voor jezelf of cadeautjes om op te sturen naar iedereen die je al zo lang niet meer gezien hebt bijvoorbeeld... Waar je oog ook op valt, dankzij de Payconiq by Bancontact-app betaal je je online aankopen veilig en makkelijk mobiel. Ontdek hieronder meteen hoe je dat doet. 

Hoe werkt het?

Online aankopen betalen met de Payconiq by Bancontact-app is supersimpel. Het kan op twee manieren:

Hetzelfde toestel

Shop en betaal je met een tablet of smartphone waar de app op is geïnstalleerd? Kies bij het betalen dan voor Bancontact of Payconiq. Zo kom je vanzelf in de Payconiq by Bancontact-app terecht. Controleer het bedrag, bevestig je betaling en ’t is gebiept!

Dit filmpje toont u stap voor stap hoe het in zijn werk gaat:

Verschillend toestel

Shop je op je laptop en wil je betalen met je app op je smartphone of tablet? Kies dan om te betalen met Bancontact of Payconiq en scan de QR-code die verschijnt met je Payconiq by Bancontact-app, bevestig je betaling in en’t is gebiept!

Dit filmpje toont u stap voor stap hoe het in zijn werk gaat

Biep jij al?

En nog belangrijker: maak je al gebruik van alle functionaliteiten van de Payconiq by Bancontact-app? Je kan makkelijk vrienden vanop afstand betalen of een betaalverzoek sturen naar iemand die jou nog geld terug moet. Heb je samengelegd voor een cadeau? Stuur je vrienden een betaalverzoek en ze betalen je snel en veilig terug.
Download de app snel, activeer alle functionaliteiten en maak je klaar om te biepen. 

Klik op ‘Contacten’ in de Payconiq by Bancontact-app om toegang te krijgen tot deze extra functionaliteiten.  

Biep jij al?

Hier kunt u al makkelijk mobiel betalen:

...en nog veel meer!