Waarom zou ik Payconiq by Bancontact gebruiken?

Het is verrassend eenvoudig

Veilig en makkelijk online shoppen en betalen? Of misschien in een winkel, restaurant, of bij de kapper? Met de Payconiq by Bancontact-app kan het waar en wanneer u maar wil, en in elke webshop waar u mobiel kan betalen met Bancontact of Payconiq.

Het is verrassend eenvoudig

Nog gemakkelijker terugbetaald worden

De rekening betaald voor de hele tafel? Geleend van een vriend? Met de Payconiq by Bancontact-app betaal je je vrienden razendsnel terug én betalen zij jou terug.

Nog gemakkelijker terugbetaald worden

Ontdek alle diensten in onze app

Users on Stage

amelie_Roblox

"Super"

date:
15/08/2021

LoloRaul

"Gemakkelijk te gebruiken"

date:
27/07/2021

Bobseltjen

"Gemakkelijk en goede app"

date:
03/09/2021

nezhdi

"Super 👍super"

date:
21/06/2021

deverst

"Snel en eenvoudig"

date:
21/06/2021

al1435

"Werkt tot in de perfectie, laadt langzaam"

date:
12/09/2021

Nieuws

Scan for Change: win een promotiecampagne voor uw goed doel

publish date
1 maart 2023
Om de lancering van de nieuwe Payconiq-oplossing op maat van goede doelen ‘Scan & Doneer’ te vieren, lanceert Bancontact Payconiq Company de wedstrijd ‘Scan for Change’. Met deze wedstrijd willen we goede doelen ondersteunen bij hun inzamelacties om hun goed doel nog meer onder de aandacht te brengen. We bieden ze de kans om advertentieruimte te winnen in samenwerking met JCDecaux.

Alle features van de Payconiq by Bancontact-app nu ook toegankelijk voor klanten van Bank Van Breda

publish date
23 februari 2023
Ben je klant bij Bank Van Breda? Dan krijg je vanaf nu ook toegang tot alle features in de Payconiq by Bancontact-app. Naast het koppelen van je Bancontact-kaarten van Bank Van Breda, kan je nu ook je bankrekening van Bank Van Breda aan de app koppelen. Zo kan je onder andere vrienden makkelijk vanop afstand terug betalen via de contactenlijst, vlot geld ontvangen door vrienden een betaalverzoek te sturen en je kan zelfs je maaltijdcheques aan de app koppelen!

Ook klanten van Banque CPH kunnen nu alle functionaliteiten van de Payconiq by Bancontact-app gebruiken

publish date
15 februari 2023
Klanten van Banque CPH kunnen nu hun CPH-bankrekening aan de app koppelen, naast het koppelen van hun Bancontact-kaarten. Zo kunnen ze onder andere vrienden makkelijk vanop afstand terug betalen via de contactenlijst, vlot geld ontvangen door vrienden een betaalverzoek te sturen en ook hun maaltijdcheques aan de app koppelen.