Diensten

Met de Payconiq by Bancontact-app kan u niet alleen mobiel betalen, we integreren ook regelmatig nieuwe diensten in de app. Zo maken we stap voor stap uw leven eenvoudiger.

Bekijk het saldo van uw Monizze-cheques

Vele werknemers in België krijgen maaltijd-, eco-, cadeau-, of sport & cultuur cheques als extralegaal voordeel. Om het gebruiksgemak ervan nog te verhogen, kunnen klanten van Monizze hun saldo raadplegen in de Payconiq by Bancontact-app zelf.  Check uw saldo in één oogopslag in uw favoriete app.

Bekijk het saldo van uw Monizze-cheques

Kadonation

Een cadeau kiezen en kopen kan omslachtig zijn. Daarom integreerden we Kadonation in de Payconiq by Bancontact-app. Zo kan u vlot een groepscadeau opstarten waar deelnemers gemakkelijk aan kunnen bijdragen en ervoor betalen via de Payconiq by Bancontact-app.

Kadonation

Herlaad echt overal je Ping.Ping-saldo met je smartphone

Als student of personeelslid van UHasselt of Hogeschool PXL kan je vanaf nu je Ping.Ping-saldo herladen met de Payconiq by Bancontact-app. En dat echt overal: in de trein op weg naar de les, op café tijdens springuren, in het studentenrestaurant, in de fitness, … jep, zelfs daar.

Herlaad echt overal je Ping.Ping-saldo met je smartphone