Hoe installeer ik de Payconiq by Bancontact-app?

De app installeren is erg makkelijk. Zoek in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android) naar 'Payconiq by Bancontact' en tik op het pictogram van de app. De download start automatisch. Daarna installeer je de app in enkele stappen. Hou zeker je kaartlezer of Digipass bij de hand. Zorg er ook voor dat je de app van je bank hebt gedownload op je smartphone.

1.Geef eerst je telefoonnummer in en bevestig met een sms-code die je zal ontvangen.

2.Vul je naam en e-mailadres in om je account aan te maken en kies een pincode. Deze pincode zal je gebruiken om al je betalingen te bevestigen.

3.Voeg je Bancontact-kaart toe aan de app.

4.Koppel vervolgens je bankrekening aan de app en je krijgt toegang tot alle features. Voor klanten van Argenta, AXA, Banx, Belfius, BNP Paribas Fortis, CBC Banque, Crelan, Fintro, Hello Bank!, ING, KBC Bank, KBC Brussels en vdk bank is het vandaag al mogelijk om hun bankrekening te koppelen aan de Payconiq by Bancontact-app. Andere banken zullen volgen.

Heb je alle stappen met succes doorlopen? Perfect! Dan kan je nu overal mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app.

Je kan ook nog extra Bancontact-kaarten registreren - maximum 5 - door 'Voeg kaart toe' te kiezen via de optie 'Betaalmiddelen' uit het hoofdmenu. Je kan slechts één bankrekening koppelen om betalingen te doen door gebruik te maken van de contactenlijst, de winkellijst en het betaalverzoek.

Other FAQs