Geef uw klanten de mogelijkheid om mobiel te betalen met hun maaltijdcheques in uw winkel. Ontdek hoe het werkt en hoe u dit kan activeren of aanvragen.

Betalingen met maaltijdcheques aanvaarden via Payconiq ? Dat kan! We werken hiervoor samen met de drie maaltijdcheques-aanbieders: Edenred, Monizze en Sodexo.  

Deze oplossing is vandaag beschikbaar via de Payconiq QR-code op een sticker. Dit geeft u de mogelijkheid om op een voordelige manier betalingen met elektronische maaltijdcheques te aanvaarden, een extra betaalmiddel voor uw klanten.  

Het is op dit ogenblik nog niet mogelijk om betalingen met maaltijdcheques te aanvaarden via Payconiq op uw betaalterminal of kassasysteem. Dit is momenteel enkel mogelijk via de QR-code op een sticker.  

Hoe verloopt de betaling?

U ontvangt na een betaling meteen een bevestiging in uw Payconiq-handelaarsportaal. Daarin zal u een onderscheid zien tussen uw gewone Payconiq-betalingen en betalingen via Edenred, Monizze en/of Sodexo.  

Het geld van de betalingen met maaltijdcheques ontvangt u rechtstreeks via Edenred, Monizze en/of Sodexo. Ook de transactiekosten voor de betalingen met maaltijdcheques verlopen via uw maaltijdcheques aanbieder(s).  

Hoe verloopt de betaling?

Hoe kan u deze oplossing activeren of aanvragen?   

Aanvaardt u al Payconiq via een QR code op een sticker en aanvaardt u al één of meerdere maaltijdcheques aanbieders via een terminal?  

Dan activeren wij de betalingen met maaltijdcheques van uw aanbieder(s) automatisch in uw Payconiq account.

Heeft u nog geen Payconiq?

Aanvaardt u nog geen maaltijdcheques?

Vraag hier maaltijdcheques aan

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?