Op deze pagina

Aan de slag met uw Payconiq Handelaarsportaal

Aan de slag met het handelaarsportaal

Activeer uw handelaarsportaal met de welkomstmail

In de welkomstmail, verzonden naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven op uw Payconiq contract, klikt u op de link "wachtwoord instellen". U zal vervolgens worden doorgestuurd naar de website van het Handelaarsportaal. 

Activeer uw handelaarsportaal met de welkomstmail

Heeft u geen e-mail ontvangen? Is de link in uw e-mail niet meer geldig? Neem dan even contact met onze helpdesk om een nieuwe link te ontvangen. 

Stel uw paswoord in. 

Uw paswoord moet minstens 10 karakters lang zijn en minimum één hoofdletter, één nummer en één speciaal karakter (+,-*?...) bevatten. 

Stel uw paswoord in. 

Kies welk winkelpunt u wil zien op uw landingspagina.

In het geval dat u meer dan één winkelpunt hebt waar u Payconiq aanvaardt of indien u meerdere Payconiq producten gebruikt, kiest u hier welke informatie zal verschijnen op uw landingspagina. Telkens u inlogt op het Handelaarsportaal, zal deze informatie eerst te zien zijn. 

Indien u slechts één winkelpunt heeft, zal deze stap worden overgeslagen. 

Kies welk winkelpunt u wil zien op uw landingspagina.

Uw eerste transactie

Neem uw Payconiq QR-code erbij en maak zelf een eerste testbetaling. U zal de transactie meteen zien verschijnen in de 'Transacties Vandaag'. 

Indien u niet weet hoe een testbetaling te maken, neem dan een kijkje op onze hulppagina of contacteer onze helpdesk voor hulp. 

Uw eerste transactie

U bent helemaal klaar om Payconiq betalingen te ontvangen! 

Laat uw klanten zien dat u Payconiq aanvaardt door uw QR-code en promotiemateriaal duidelijk zichtbaar te maken in uw zaak.

U bent helemaal klaar om Payconiq betalingen te ontvangen! 

Transactieoverzicht

Transacties Vandaag

Hier vindt u een overzicht van alle transacties die u vandaag heeft ontvngen in uw zaak. 
Heeft u meerdere winkelpunten of meerdere Payconiq producten? Gebruik dan het pijltje bovenaan om het winkelpunt of product te selecteren.

Transacties Vandaag

Alle transacties

Bekijk alle transacties die u tot nu toe via Payconiq heeft ontvangen. Net als bij 'Transacties Vandaag' kunt u bovenaan uw gewenste winkelpunt of Payconiq-product selecteren. 
Gebruik het pijltje aan de rechterkant om meer details van de transacties weer te geven.

Alle transacties

Uw transacties downloaden

Gebruik de download-knop om transacties van (één van) uw shop(s) te exporteren naar een PDF- of CSV bestand. 

Transacties kunnen worden gefilterd op datum en tijd via het filter-scherm. Wenst u enkel de transacties van éénbepaalde winkel of éénbepaald Payconiq product te zien? Selecteer dan eerst het juiste profiel bovenaan de pagina.

Uw transacties downloaden

Totalen

In één oogopslag ziet u het totaalbedrag dat u heeft ontvangen via Payconiq vandaag, deze week, deze maand of het voorbije jaar.

Totalen

Instellingen

Kies zelf in welke taal (Nederlands, Frans, Duits of Engels) u het handelaarportaal wenst. 
Daarnaast is het mogelijk om een geluid af te spelen telkens u er een nieuwe succesvolle transactie binnenkomt. Om dit te activeren duidt u aan de rechterkant "Beep geluid" aan.

Instellingen

Klantenservice

Heeft u hulp nodig? Hier vindt u niet alleen de gegevens terug van onze helpdesk, maar ook een link die u meteen doorschakelt naar de 'Veelgestelde Vragen' op onze website.

Klantenservice