Payconiq by Bancontact trakteert op extra korting bij Hubo

publish date
7 november 2019

Voor gebruikers van de Payconiq by Bancontact-app is het vroeg Kerstmis. Iedereen die voor een Hubo-kerstpakket betaalt met de app, krijgt van 4 t.e.m. 24 november € 5 korting op zijn volgende aankoop.

De feestdagen komen weer dichterbij. Hoog tijd dus om na te denken over welke cadeaus u moet inslaan. Of over wat u allemaal in huis moet halen voor een geslaagd kerstfeest. In beide gevallen bent u bij Hubo aan het juiste adres. De winkelketen verkoopt ook dit jaar een kerstpakket gevuld met geweldige producten die stevig zijn afgeprijsd.


In het pakket vindt u een prachtige Nordmann-kerstboom, een teppanyaki en een XXL heteluchtfriteuse. Kortom: alles wat u nodig hebt voor uw eigen kerstfeest of om cadeau te doen. En dat voor de mooie prijs van € 79,99. 


Maar dat is niet het beste nieuws, want ook Payconiq by Bancontact trakteert op een extraatje. Wanneer u kiest voor de Payconiq-betaalmethode bij het afrekenen van uw kerstpakket en u betaalt met uw Payconiq by Bancontact-app, dan krijgt u van 4 t.e.m. 24 november 2019 een voucher t.w.v. € 5 die geldig is op uw volgende aankoop. 

Klinkt goed? Vergeet dan niet uw kerstpakket op tijd te bestellen, er zijn maar 15.000 pakketten beschikbaar!

Betaalt u nog niet met de Payconiq by Bancontact-app?

Geen probleem! Download eerst de app in de App Store of Google Play en volg daarna het gedetailleerd stappenplan voor installatie. Zo kan u ook van deze extra korting profiteren!