Mobiel betalen. Check!

publish date
15 mei 2020

Handen gewassen? Check. Social distancing? Check. Mobiel betalen? Ook check. We mogen stapsgewijs iets meer uit ons kot komen, maar het blijft belangrijk dat dat in alle veiligheid gebeurt. En daar speelt mobiel betalen een belangrijke rol in.

Mobiel betalen is immers veilig en makkelijk, en het enige wat je ervoor nodig hebt is de Payconiq by Bancontact-app op je smartphone.

In heel wat winkels en webshops kan je veilig en makkelijk mobiel betalen! En dat is niet alles, ook vrienden terugbetalen is kinderspel dankzij de app.

De Payconiq by Bancontact-app wordt ondersteund door zo’n 20 banken! Dit betekent dat je een Bancontact-kaart van al deze banken aan de Payconiq by Bancontact-app kan koppelen. 

Als je klant bent bij een van de negen banken die het ook mogelijk maken om je bankrekening aan de app te koppelen (AXA, Belfius, BNP Paribas Fortis, CBC Banque, Fintro, Hello bank!, ING, KBC Bank en KBC Brussels) kan je echt genieten van alle voordelen die de Payconiq by Bancontact-app je biedt. Andere banken volgen.

Hoe doe je dat? Door simpelweg ook je bankrekening aan de app te linken! Open de app, klik linksonder op ‘Contacten’ en volg de eenvoudige stappen. Je bent er zo doorheen, beloofd.

Download de Payconiq by Bancontact-app dus snel, registreer je volledig  en maak je samen met ons klaar voor een veilige toekomst en zomer. #paymobile

Ontdek hier welke stappen je moet volgen.