Mobiel betalen? Check!

Betaal gerust mobiel met de Payconiq by Bancontact-app

Handen gewassen? Check. Social distancing? Check. Mobiel betalen? Ook check. We mogen stapsgewijs iets meer uit ons kot komen, maar het blijft belangrijk dat dat in alle veiligheid gebeurt. En daar speelt mobiel betalen een belangrijke rol in.

Mobiel betalen is veilig en makkelijk, en het enige wat je ervoor nodig hebt is de Payconiq by Bancontact-app. Bescherm jezelf én anderen, en betaal mobiel. Download de app dus snel en maak je samen met ons klaar voor een veilige toekomst en zomer. #paymobile

Waarom is mobiel betalen zo belangrijk?

Mobiel betalen is veilig …

Veilig vanop afstand betalen is belangrijker dan ooit. Daarom geven we je graag een paar tips en tricks die je helpen om veilig en makkelijk te betalen.

Mobiel betalen is veilig …

… en makkelijk

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan vanop afstand betalen, een QR-code scannen in de winkel of je vrienden een betaalverzoek sturen. 

… en makkelijk

Wat zijn de voordelen voor jou?

  • De Payconiq by Bancontact-app is gratis én overzichtelijk. Al je mobiele betalingen zitten in één app.
  • Mobiel betalen bij een handelaar is kinderspel. Gewoon even een QR-code scannen of een handelaar uit de ‘Winkellijst’ kiezen en je bent klaar!
  • Ook  vanop afstand vrienden en familie terugbetalen is kinderspel dankzij de Payconiq by Bancontact-app. Of nog leuker: om zelf terugbetaald te worden stuur je je vrienden en familie gewoon een betaalverzoek.

De Payconiq by Bancontact wordt ondersteund door zo’n 20 banken! Dit betekent dat je een Bancontact-kaart van al deze banken aan de Payconiq by Bancontact-app kan koppelen. Als je klant bent bij een van de negen banken die het ook mogelijk maken om je bankrekening te koppelen aan de app (AXA, Belfius, BNP Paribas Fortis, CBC Banque, Fintro, Hello bank!, ING, KBC Bank en KBC Brussels), kan je echt genieten van alle voordelen die de Payconiq by Bancontact-app je biedt. Andere banken volgen.


Hoe doe je dat? Door simpelweg ook je bankrekening aan de app te linken! Open de app, klik linksonder op ‘Contacten’ en volg de eenvoudige stappen. Je bent er zo doorheen, beloofd. Ontdek hier welke stappen je moet volgen.

Wat zijn de voordelen voor jou?

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over Payconiq by Bancontact? Onze veelgestelde vragen kunnen u verder helpen.

Nog vragen?