Laten we een warme kerst geven aan zij die het nodig hebben.

publish date
15 december 2022

Met de eindejaarsperiode voor de deur steunt Bancontact Payconiq Company het initiatief van de Voedselbanken om mensen die het moeilijk hebben een lekkere en gezonde Kerstmaaltijd aan te bieden.

De Belgische Federatie van de Voedselbanken luidt aan de alarmbel. “De vraag om voedselhulp is sinds januari met 15% gestegen, terwijl de donaties dalen. Daarom doen we een oproep tot meer donaties om mensen in nood toch een warme Kerst te bezorgen met onze actie ‘De Langste Kersttafel’. We zijn dankbaar dat Bancontact Payconiq Company samen met ons de donaties faciliteert op heel wat Kerstmarkten. Op die manier hopen we om zo veel mogelijk borden bij te kunnen schuiven aan tafel dit jaar!”, zegt Jef Mottar, Afgevaardigde Bestuurder.

In deze context steunt Bancontact Payconiq Company de Voedselbanken op de verschillende kerstmarkten in België. Bezoekers kunnen met hun Payconiq by Bancontact-app een gift doen door simpelweg de QR-code te scannen die zichtbaar is op de schermen of reclamepanelen op de verschillende kerstmarkten hieronder:

  1. Oostende Winter in het Park
  2. Gentse Winterfeesten
  3. Winter Bornemland
  4. Winterpret aan de Lei
  5. Chez Babette Nieuwpoort
  6. High Tea Tree house Nieuwpoort
  7. Hasselt – Winterland Hasselt
  8. Antwerpen 
  9. Bruxelles– Plaisirs d'hiver 
  10. Liège – Marché de Noël 

Breng je geen bezoek aan deze kerstmarkten, is het ook mogelijk om online een donatie te doen door hier te klikken

Bedankt! We wensen je een fijn eindejaar!