Maak van je staycation een #stayconiq

publish date
13 juli 2020

Geniet dit jaar volop van een zomer in eigen land. Of je nu gaat kanovaren en je #dorstlesse met een streekbiertje of terrasjes afschuimt in #Torremalinos: in België valt heel wat te beleven. Wij maken van je staycation dan ook graag een #stayconiq: volop genieten van vakantie in eigen land dankzij de Payconiq by Bancontact-app. Mobiel betalen zonder zorgen.

Met een zomerse supersmoothie #saperitieven op café? Gewoon even de QR-code scannen en ’t is betaald. Een terrasje onder vrienden? Met de Payconiq by Bancontact-app betaal je elkaar dat #onderrondje makkelijk terug. En ook je nieuwe zomeroutfit bestel je online en betaal je mobiel, want #twinkelen is het nieuwe webshoppen. In heel wat winkels en webshops kan je namelijk veilig en makkelijk mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app.

​​

Binnenkort maken we je #stayconiq bovendien nog leuker. Hou Payconiq by Bancontact in de gaten en verzeker jezelf van een zalige zomer. 

Download de Payconiq by Bancontact-app dus snel, koppel je bankkaart én bankrekening aan de app en maak je samen met ons klaar voor een geweldige vakantie in eigen land. Ontdek hier welke stappen je moet volgen. #stayconiq  ​

Lees hier meer