Maak van je staycation een #stayconiq

Of je nu gaat saperitieven op een terras of aan het twinkelen bent vanuit je tuin, met de Payconiq by Bancontact-app verloopt alles veilig en makkelijk. Maak elke week kans om een super leuke prijs te winnen om je staycation nog meer stayconiq te maken!

Win elke week zotte prijzen

In de maand augustus kan je elke week de zotste prijzen winnen om je zomer in België nog leuker te maken. Zoek je nog inspiratie wat je thuis kan doen met je bubbel? Payconiq by Bancontact helpt je verder! Hou onze website en sociale media goed in de gaten. Vanaf donderdag 6 augustus lanceren we elke week een nieuwe wedstrijd met zotte prijzen: allemaal leuke experiences die je veilig thuis met je bubbel kan beleven. Je kan elke week opnieuw deelnemen.

Win een VR-experience thuis!

Deze zomer wil je ongetwijfeld thuisblijven met deze unieke VR-experience! Neem nu deel aan de wedstrijd van deze week, gesigneerd #stayconiq!

Vul het wedstrijdformulier in en maak kans op:

🎁 1 x een VR-experience = 5 dagen tot je beschikking thuis

🎁 ... of 5 x een spelconsole

Win een VR-experience thuis!

Alle mogelijkheden om veilig te betalen met de app op een rijtje

Betalen in de winkel

Scan de QR-code in de winkel (op de sticker, de tablet, het kassascherm van de handelaar of de terminal). Bevestig de betaling met je pincode op je smartphone. En betaald!

Betalen in de winkel

Online betalen

Scan de QR-code op het scherm met je smartphone en bevestig de betaling met je pincode. Of betaal rechtstreeks via de app van de handelaar. Pincode ingeven en klaar!

Online betalen

Betalen vanop afstand

Selecteer de handelaar in de ‘Winkellijst’ in de app. Geef het bedrag in op je smartphone en bevestig met je pincode. Betaald! Bovendien kan je in de winkellijst ook zien bij welke handelaren in je buurt je met de app kan betalen.

Betalen vanop afstand

Betalen tussen vrienden

Maak een QR-code aan in de app. Geef het bedrag in. Laat je vriend jouw code scannen met zijn/haar Payconiq by Bancontact-app (of een bank-app die deze functie geïntegreerd heeft). En betaald! Je kan je vrienden ook vanop afstand betalen via de contactenlijst in de app.

Betalen tussen vrienden

Betaalverzoek

Moet iemand je nog geld? Je kan met de Payconiq by Bancontact-app een betaalverzoek vanop afstand naar één van je contacten sturen. Zo kan hij/zij je meteen terugbetalen.

Betaalverzoek

Betaal lokaal

Wil je een overzicht van alle winkels in België waar je mobiel kan betalen via Payconiq met de Payconiq by Bancontact-app? In de winkellijst in de app vind je er heel wat terug.

Binnenkort maken we je #stayconiq bovendien nog leuker. Hou Payconiq by Bancontact in de gaten en verzeker jezelf van een zalige zomer. 

Betaal lokaal

Gebruikt u de Payconiq by Bancontact-app nog niet?

U kan de Payconiq by Bancontact-app downloaden via de App Store of Google Play.

App Store link Google Play link