Maak er een onvergetelijke zomer van met je app

publish date
5 juli 2021

De zomer is begonnen en het is eindelijk tijd om te genieten van de zon, van vakantie en van leuke momenten met vrienden en familie. Want deze zomer beleven we samen. En de Payconiq by Bancontact-app helpt je daarbij. Ontdek snel alle laatste features om nog meer uit je app te halen. Zo ben je helemaal klaar om de zomer in te gaan.

Waar kijk jij het meest naar uit? Barbecues op zomeravonden die nooit lijken te eindigen?  Of een terrasje doen in je stamcafé na een ambitieuze fietstocht?  Een dagje shoppen met de trein? Of een eerste kleinschalig festival met je beste vriendinnen? En met de Payconiq by Bancontact-app kan je doorheen je ganse zomer makkelijk en veilig mobiel betalen.  

Maar maak jij al gebruik van alle features en diensten van de app? Wist je dat je bijvoorbeeld makkelijk de rekening kan delen onder vrienden na je terrasje? De app berekent hoeveel ze je moeten terugbetalen en je betaalverzoek was nog nooit zo snel verstuurd.  Ook je treinticket koop je voortaan rechtstreeks in de app. Tik op het startscherm van de app op ‘Diensten’ en je ticket is zo geregeld. Na je aankoop kan je je ticket simpelweg terugvinden in de Payconiq by Bancontact-app.  

Download de Payconiq by Bancontact-app dus snel, activeer meteen je extra features en maak er een onvergetelijke zomer van.