Lokaalcestgénial: steun je favoriet lokaal initiatief met Payconiq by Bancontact. Da’s veilig en makkelijk.

publish date
17 april 2020

Er is heel wat solidariteit in ons land de laatste dagen en weken, en dat is hartverwarmend om te zien. Het is belangrijker dan ooit om onze handelaars, de horecasector, goede doelen en andere lokale activiteiten te steunen, en om dat te faciliteren riepen wij een gloednieuw online platform in het leven: Lokaalcestgénial. Op Lokaalcestgénial vind je heel wat solidaire, lokale initiatieven die in deze coronatijden het levenslicht zien, onderverdeeld in categorieën: food & drinks, initiatieven uit de buurt, webshops (non-food), verenigingen & goede doelen en medische zorgen.

Op die manier willen wij al die lokale initiatieven de aandacht geven die ze verdienen en hen zo een hart onder de riem steken.

Je vindt er onder meer bij welke lokale restaurants je een afhaalmaaltijd kan bestellen en bij welke webshops van winkels in de buurt je veilig en makkelijk met je Payconiq by Bancontact-app kan betalen. Maar ook hoe je de lokale voetbalclub of scoutsvereniging kan blijven steunen, welke goede doelen mobiele donaties accepteren en hoe je de medische sector kan steunen. Alle initiatieven getuigen van heel wat warmte en positieve energie en ze kunnen jouw steun goed gebruiken. Ontdek de initiatieven hier.

Wie zijn locals steunt en dat ook wil tonen kan bovendien gebruikmaken van onze profile badge op Facebook: “Ik steun mijn locals #lokaalcestgénial”. Je vindt ‘m hier

Je merkt het al, je locals steunen was nog nooit zo makkelijk. En nodig. Want lokaal, c’est génial.