De Payconiq by Bancontact app, één app voor alles en iedereen

publish date
23 januari 2019

De nieuwe Belgische betaal-app Payconiq by Bancontact vervangt de bestaande mobiele betaal-apps van Bancontact en Payconiq. U kan er mobiel mee betalen overal waar u dit al met Bancontact of Payconiq kon doen, zowel in winkels en webshops als tussen vrienden. En dit maakt deze app echt uniek op de markt. De app is bijzonder intuïtief en gebruiksvriendelijk.

“De nieuwe betaal-app is er voor alle Belgen. Van bij de start wordt ze ondersteund door 20 banken* en kan ze bij maar liefst 290.000 betaalpunten in België gebruikt worden. De app werkt zowel op de besturingssystemen iOS als Android, waardoor ze bruikbaar is op haast alle smartphones! Alles samen is dit een heuse krachttoer en innovatie,” benadrukt Nathalie Vandepeute, CEO van Bancontact Payconiq Company. 

Hoe download ik de nieuwe app?  

De gebruikers van de Bancontact-app krijgen in de komende dagen een uitnodiging om hun app te updaten naar de Payconiq by Bancontact-app. 

De gebruikers van de Payconiq-app kunnen heel makkelijk hun bestaande Payconiq-account in de nieuwe app activeren, nadat ze de Payconiq by Bancontact-app hebben gedownload. 

*Argenta, AXA Bank, Bank De Kremer, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank/ bpost banque, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, KBC Brussels, Keytrade Bank, Nagelmackers & VDK bank