Biepen is het nieuwe betalen

publish date
11 september 2020

We doen vandaag echt alles met onze smartphone. We klikken, chatten, tweeten en swipen er al op los. En nu biepen we ook. Want biepen is het nieuwe betalen. Het enige wat je daarvoor op zak moet hebben, is de Payconiq by Bancontact-app.

Maak je klaar om te biepen

Grabbel je graag nog een coffee on the go mee voor je naar je werk gaat? Gewoon even de QR-code scannen en ’t is gebiept. Je collega biep je vliegensvlug terug wanneer ze je lunch voorschiet. En lig je ’s avonds uitgeteld op de zetel? Biepen kan ook online! In heel wat winkels en webshops kan je veilig en makkelijk mobiel betalen met de Payconiq by Bancontact-app. Maar ook bij tal van sportclubs, verenigingen en horecazaken kan je gemakkelijk biepen. Check de verschillende mogelijkheden in onze nieuwe video.

Biep jij al? 

En nog belangrijker: maak je al gebruik van alle functies van de Payconiq by Bancontact-app? Download de app snel, koppel je bankkaart én bankrekening en maak je klaar om te biepen. Hoe je de app volledig installeert, lees je hier.Voeg zeker ook je klantenkaarten toe aan de app om winkelen nog makkelijker te maken. Ontdek hier hoe je dat in een handomdraai doet. Dankzij de app kan je bovendien gebruikmaken van een heleboel extra diensten. Een overzicht daarvan vind je hier. Ontdek je de diensten het liefst al doende? Check ze dan rechtstreeks in de app!