Back to school of back to work? ’Dat is back to beeping!

publish date
13 september 2021

Het nieuwe schooljaar is begonnen én we mogen opnieuw naar ons werk. De Payconiq by Bancontact-app maakt die terugkeer alvast iets gemakkelijker. Want alle handige features in je app zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor het najaar!

Noedels tijdens de springuren, drankjes op donderdagavond of een pak nieuwe fluostiften: als student biep je al je back to school-benodigheden veilig en makkelijk met je Payconiq by Bancontact-app. Scan gewoon de QR-code in de winkel of zoek je handelaar op in de winkellijst van de app.

Werk je al? Ook een wafel biepen tijdens het pendelen of ’s middags een broodje halen is supersimpel met je app. Ga je liever uitgebreid lunchen met je collega’s? Dan kan je de rekening makkelijk delen. Via de feature ‘Deel de rekening’ splitst je app de rekening in gelijke delen en je betaalverzoek was nog nooit zo snel verstuurd.

Biep jij al?

En nog belangrijker: maak je al gebruik van alle features van de Payconiq by Bancontact-app? Zo kan je niet alleen de rekening delen onder vrienden of collega’s, maar ook tickets voor het openbaar vervoer kopen in de app, een goed doel steunen, je Monizze-cheques raadplegen en nog zoveel meer. Download de Payconiq by Bancontact-app dus snel, activeer meteen je extra features en ga goed voorbereid back to school ofwork! Ontdek hier hoe je dat doet.