Hoe kan ik kaarten toevoegen en verwijderen?

U beheert uw kaarten in de Payconiq by Bancontact-app via de optie 'Betaalmiddelen' in het hoofdmenu. U vindt er een overzicht van alle gekoppelde Bancontact-kaarten en uw gekoppeld rekeningnummer (als u ook een bankrekening koppelde).

Wilt u een kaart verwijderen? Tik dan op de betreffende kaart en druk in het volgende scherm op de knop 'Verwijder deze kaart'. Bevestig door uw pincode in te geven.

Wilt u een kaart toevoegen? Hou uw kaartlezer of digipass bij de hand. Tik op de knop 'Nieuwe kaart toevoegen' en volg dezelfde procedure als toen u uw eerste kaart koppelde.

Kies uw bank, vul het kaartnummer en de vervaldatum in en kies een naam voor de kaart. (Als u een kaart wil toevoegen die al in de app is opgeslagen, verschijnt er een waarschuwingsbericht.) U wordt nu naar de beveiligde authenticatieomgeving van uw bank doorgestuurd, zodat u uw nieuwe kaart aan de app kunt koppelen. Vergeet hier het eenmalige gebruik van uw kaartlezer of digipass niet. Na de koppeling wordt de kaart aan de app toegevoegd en kunt u ze onmiddellijk gebruiken.