Op deze pagina

Betalen in uw winkel

Als u Payconiq aanbiedt, kan uw klant bij een aankoop in uw winkel meteen betalen met zijn smartphone: via het scannen van een QR-code. Vlot en veilig voor hem. Vlot, veilig én goedkoop voor u. 

Hoe kan ik Payconiq integreren in mijn winkel?

Op een kassascherm

De Payconiq Instore-display is een geïntegreerde oplossing waarmee klanten kunnen betalen door een QR-code op een kassa-display te scannen met de Payconiq by Bancontact-app. 

Deze oplossing is ideaal voor detailhandelaars en supermarkten. Mobiele betalingen zijn goedkoop, veilig, vlot en handig. Ze verbeteren de klantenervaring en bieden bovendien een aanzienlijk concurrentievoordeel. 

Op een kassascherm

Op een sticker

De Payconiq Instore-sticker is een niet-geïntegreerde oplossing waarbij de klant betaalt door de QR-code op een Payconiq-sticker te scannen. De klant voert het te betalen bedrag in en de handelaar kan de betaalstatus opvolgen in het Payconiq-handelaarsplatform. 

Deze oplossing is ideaal voor detailhandelaars die geen kassasysteem, betaalterminal of kassa-display hebben. 

Op een sticker

Op een terminal

De Payconiq Instore-terminal is een geïntegreerde oplossing waarmee klanten in uw winkel heel eenvoudig kunnen betalen door de Payconiq QR-code op de betaalterminal te scannen met de Payconiq by Bancontact-app. 

Deze oplossing is ideaal voor handelaars die al een betaalterminal hebben en op zoek zijn naar een eenvoudige, vlotte manier om Payconiq te integreren in hun huidige betaalinfrastructuur. 

Op een terminal

Op een factuur

Payconiq Invoice is een geïntegreerde oplossing waarmee klanten een papieren of digitale factuur rechtstreeks kunnen betalen door de QR-code te scannen met hun Payconiq by Bancontact-app. 

Deze oplossing is ideaal voor bedrijven die facturen verzenden (elektriciteit, telecom, dienstverlenende bedrijven ...). 

Op een factuur

Op een kassaticket

De Payconiq Instore-kassaticket is een geïntegreerde oplossing waarmee klanten kunnen betalen door de QR-code op een kassaticket te scannen met de Payconiq by Bancontact-app. 

Deze oplossing is ideaal voor betalingen in bars en restaurants. Elke rekening bevat een unieke Payconiq QR-code. De klant kan het bedrag betalen door de QR-code te scannen met de Payconiq by Bancontact-app. 

Op een kassaticket

Hoe werkt het?

Scan

Uw klant opent de Payconiq by Bancontact-app op zijn smartphone en scant de unieke QR-code op uw scherm, rekening of de sticker die bij uw kassa hangt. Heeft uw klant een unieke QR-code gescand op uw Payconiq-sticker? Dan moet hij het bedrag nog even zelf invoeren. 

Scan

Bevestig

Uw klant moet enkel nog bevestigen met zijn/haar gezicht, vingerafdruk of pincode en klaar!

Bevestig

Klaar

U krijgt meteen een betaalbevestiging te zien op uw scherm. Zo weet u zeker dat het bedrag is overgemaakt.

Klaar

Wat kost het?

Payconiq werkt met of zonder betaalterminal, u hoeft dus niet extra te investeren. In dat laatste geval zijn er ook geen abonnementskosten, enkel een kost per transactie: 6 cent.

Payconiq in uw zaak

Wilt u Payconiq ook als betaaloptie aanbieden in uw zaak?

Promotiemateriaal

Maak uw klanten duidelijk dat ze in uw winkel of webshop met Payconiq kunnen betalen! U kunt de nodige logo’s, beelden en andere promotiematerialen downloaden via de links hieronder.