Verrassend eenvoudig mobiel betalen!

Betalen met uw smartphone onder vrienden, in de winkel of online? Veilig en makkelijk met de Payconiq by Bancontact-app. Download hem nu!

Waarom zou ik Payconiq by Bancontact gebruiken?

Wel, daarmee kan u verrassend eenvoudig…

…in de winkel betalen

Betaal met uw smartphone in winkels, restaurants, bij de kapper enzovoort. Geen gedoe met cash, gewoon de QR-code scannen met de app en bevestigen met uw pincode. 

Hebt u een Android smartphone? Dan kan u ook contactloos betalen aan een betaalterminal door uw smartphone langs het contactloos-symbool van de terminal te houden – klaar! 

…in de winkel betalen

…online betalen

Veilig en makkelijk online shoppen en betalen met uw smartphone of tablet? Met de Payconiq by Bancontact-app kan het waar en wanneer u maar wil, en in elke webshop waar u mobiel kan betalen met Bancontact of Payconiq.

…online betalen

…vrienden terugbetalen

De rekening betaald voor de hele tafel? Geleend van een vriend? Met de Payconiq by Bancontact-app kan u uw vrienden razendsnel terugbetalen of u laten terugbetalen. Even goeie vrienden!

…vrienden terugbetalen

…rekeningen en facturen betalen

Dankzij de Payconiq by Bancontact-app betaalt u supersnel uw rekeningen en facturen. Gewoon de QR-code scannen met uw smartphone!

…rekeningen en facturen betalen