Smartphone? Check. 
Payconiq by Bancontact-app? Check. 
Vrienden? Check! 

Een zorgeloze festivalzomer? Die begint hier! Met de Payconiq by Bancontact-app op zak blijf je in de flow, en kan jij focussen op wat er echt toe doet: goede muziekoptredens en onvergetelijke momenten met je vrienden.

Maak bovendien kans op tickets voor je favoriete festival! Scroll verder naar onze line-up en vul het wedstrijdformulier in.

Waar spreken we deze zomer af?

Sowieso op festivals die op hun eigen manier een steentje bijdragen aan een betere wereld en jouw ervaring centraal zetten. Want daar worden we zelf warm van! 

Staat je favoriete festival deze zomer niet in het lijstje? Betalen met de Payconiq by Bancontact-app kan haast overal. Online als je je ticket koopt, op het festival via een QR-code op je festivalbandje of -kaart, of gewoon rechtstreeks aan de bar of foodstand.

Herlaad je festivalbandje/-kaart met onze app

Vind je vrienden makkelijk terug

Betaal mobiel aan de bar of foodstands

Mis geen enkel moment met je vrienden!

Je vrienden kwijtspelen in de drukte, ook dat maakt deel uit van de festivalervaring. Wel vervelend natuurlijk, maar gelukkig kan je ook in deze situatie op ons rekenen!

Petroucka-wa? Petrouchkaka!

Samen met Belgische kunstenares Petrouchkaka vonden we een oplossing om je vrienden makkelijk terug te vinden. Op een aantal festivals zoals Couleur Café, Paradise City en Dour zal je een grote totem terugvinden zoals je soms ook op het strand tegenkomt. Zo kan je makkelijk afspreken aan de gele leeuw of het groene paard. Handig, toch?

Petroucka-wa? Petrouchkaka!

Gebruik je de Payconiq by Bancontact-app al?

Kijk dan op voorhand na of je bankrekening, je bankkaart(en) en zelfs je maaltijdcheques gekoppeld zijn in de app.

Zo heb je gegarandeerd de beste festivalervaring.

Heb je de Payconiq by Bancontact-app nog niet?

Download de app dan hier! Registreer je en koppel je bankrekening en -kaart voor je naar het festival afzakt. Je hebt namelijk je kaartlezen nodig.

Lees hier hoe je Payconiq by Bancontact activeert.

Ben je nog op een festival en heb je een vraag over Payconiq?

Stel je vraag via een scan van de QR-code aan de infostand of druk een paar seconden op het Payconiq by Bancontact- app icon. Je kan ook rechtstreeks in de app contact opnemen met het team.

Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze newsletter en blijf op de hoogte van wedstrijden en voordelen.