Steun Vlaamse verenigingen met de Payconiq by Bancontact-app tijdens de allereerste online benefietmaand

publish date
29 april 2020

Niet alleen veel handels- en horecazaken ondervinden moeilijke tijden door het coronavirus. Ook de clubkassen van Vlaamse verenigingen lijden eronder nu alle evenementen en acties de afgelopen weken werden geannuleerd. Daarom hebben Payconiq by Bancontact en TROOPER een leuke actie op poten gezet, zodat verenigingen op een creatieve manier toch fondsen kunnen verwerven: het BENEFIETkot.

Het BENEFIETkot is een verzamel- én inspiratieplaats van online benefietacties voor Vlaamse verenigingen. De creativiteit van de verenigingsmens blijkt indrukwekkend. Overal borrelen leuke ideeën op om toch werkingsgeld bijeen te krijgen, en dat vanuit hun “kot”. Online quizzen, tombola’s, bingo’s, een digitale schijt je rijk, voorleessessies, online optredens, de zotste eerst. Als het maar iets opbrengt. 

Verenigingen kunnen een benefiet opzetten en delen in de BENEFIETkot Facebookgroep tot en met 31 mei 2020. Ze ontvangen dankzij de Payconiq-betaalmethode makkelijk en snel betalingen voor hun actie, aangezien sympathisanten de verenigingen veilig en vanop afstand kunnen steunen met de Payconiq by Bancontact-app of KBC- en CBC Mobile. Iets wat in coronatijden essentieel is. Maar er is meer: Bancontact Payconiq Company, het bedrijf achter de betaalapp, verdubbelt ook nog eens de winst van de drie origineelste online acties/evenementen!

Ken je mensen die zich inzetten voor een vereniging? Of zet je je zelf in voor een vereniging? Lees er hier dan meer over: https://blog.trooper.be/nl/allemaal-welkom-in-het-benefietkot