PPRO biedt nu ook Payconiq aan als betaalmethode om online betalingen te stimuleren

publish date
20 april 2021

Bancontact Payconiq Company en PPRO zetten een volgende stap in het stimuleren van online betalingen in België. PPRO biedt vanaf nu Payconiq aan als betaalmethode voor hun internationale klanten: betaaldienstverleners en hun e-commerce handelaars. Het nieuwe aanbod zal de toegang tot een innovatieve mobiele betaalmethode voor handelaars en partners vergemakkelijken. Het aanbieden van Payconiq als betaalmethode zal duizenden bedrijven de mogelijkheid bieden om hun volledig verdienpotentieel te benutten. Daarnaast zullen miljoenen consumenten in België gemakkelijk en veilig kunnen betalen, met hun Payconiq by Bancontact-app of een bank-app die de Payconiq-betaalmethode geïntegreerd heeft.

"We zijn verheugd om een andere populaire betaalmethode in ons aanbod op te nemen. Deze integratie met Payconiq zal onze PSP partners en hun duizenden handelaars ondersteunen en bedrijven helpen om de beste conversiepercentages te behalen", zegt Jose Martinez-Benavente, Head of Payments EMEA bij PPRO.  

Nathalie Vandepeute, CEO van Bancontact Payconiq Company vult aan: "We zijn verheugd deze stap met PPRO te zetten en Payconiq als betaalmethode aan al hun partners aan te bieden. Onze uitgebreide samenwerking laat miljoenen Belgen toe om met hun favoriete mobiele betaalmethode te betalen bij een groot aantal nationale en internationale handelaars die deel uitmaken van het PPRO-netwerk. "

  • Meer info over Payconiq in uw webshop is te vinden via deze link.
  • Download hier het persbericht van PPRO.