Neuhaus start met Payconiq

publish date
13 juni 2019

Binnenkort verleidt Neuhaus niet enkel met overheerlijke pralines, maar ook met de mogelijkheid om eenvoudig mobiel te betalen met Payconiq. De uitvinder van de praline start namelijk met een testfase in zijn boetiek in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw).

U kent het wel: u loopt voorbij een etalage vol lekkers en wil een spontaan cadeautje kopen voor uzelf of uw favoriete zoetekauw.
Dat wordt nog eenvoudiger, want het Belgische Neuhaus biedt in zijn boetiek in Vlezenbeek nu ook de mogelijkheid tot mobiel betalen aan. De beslissing kadert in een testfase, de contracten voor de andere boetieks worden ondertussen voorbereid.

Het enige wat klanten nodig hebben om mobiel te betalen met hun smartphone, is de “Payconiq by Bancontact-app”. Met een simpele scan van een QR-code en de bevestiging van het bedrag, rekenen klanten hun aankopen snel en veilig af.

Payconiq ook in uw zaak?

Wilt u zelf overschakelen op mobiel betalen, of het als betaaloptie aanbieden in uw zaak? Vraag dan uw persoonlijke Payconiq QR-code aan of ontdek de mogelijkheden van de integratie van Payconiq in uw kassasysteem.