Nathalie Vandepeute benoemd als CEO ‘Bancontact Payconiq Company’

publish date
29 juni 2018

Sinds 29 juni staat Nathalie Vandepeute (53) aan het roer van het nieuwe bedrijf Bancontact Payconiq Company. Zij zal haar jarenlange ervaring inzetten om zoveel mogelijk Belgen aan het mobiele betalen te krijgen. Haar objectief is onder meer een unieke, eengemaakte betaalapp te lanceren en elektronisch en mobiel betalen eenvoudiger te maken voor consument en handelaar.

bancontact news article3 text1

Eind maart werd de fusie van Bancontact Company en Payconiq Belgium aangekondigd. Het nieuwe Bancontact Payconiq Company werd opgericht op initiatief van vijf Belgische banken: AXA Bank, Belfius, BNP Paribas Fortis, ING en KBC. Sinds eind maart werken de teams van Bancon

tact en Payconiq nauw samen aan het nieuwe verhaal. "Ik kijk er echt naar uit om met dit enthousiaste, getalenteerde team aan de slag te gaan. Samen zullen we bouwen aan het betaalmodel van de toekomst": zegt Vandepeute.

Een eengemaakte betaalapp

Bancontact Payconiq Company zal in de toekomst innovatieve producten lanceren. Het spilproduct wordt een eengemaakte betaalapp voor mobiele betalingen die enerzijds de verrassende eenvoud van de Payconiq-app en anderzijds de grote reikwijdte van de Bancontact-app zal combineren. Want zoals Vandepeutes levensmotto luidt: "Als je snel wil gaan, wandel dan alleen. Als je ver wil gaan, wandel dan samen."

Lees hier het volledige persbericht