Geen transactiekosten in mei en juni

publish date
30 april 2019

Een klant die bij u het ultieme soldenkoopje vindt, de perfecte last minute, dat ene object waar hij/zij al jaren naar op zoek is… Doodzonde als zo’n magisch momentje in rook opgaat, gewoon omdat hij/zij net op dat moment geen cash of bankkaarten op zak heeft. En ook jammer voor u.

Met de nieuwe Payconiq by Bancontact-app zijn dat soort gemiste kansen voorgoed verleden tijd. Met de app betalen uw klanten immers ‘verrassend eenvoudig mobiel’, on the spot. Want als er één ding is dat ze altijd op zak hebben… dan is dat wel hun smartphone!

Om onze nieuwe app te lanceren en tevens de veelzijdige mobiele betalingsmogelijkheden ervan te communiceren, loopt er momenteel een grootschalige campagne. Deze loopt op tv, waar de lanceringsspot het verhaal vertelt van een prille love story die nog net gered wordt door de Payconiq by Bancontact-app. Daarnaast worden 3 manieren van betalen met de app (in de winkel, online en tussen vrienden) ook naar voor gebracht op radio, digitale affichage, cineposters en een uitgebreide online campagne met social, search en display bannering.

Deze nationale campagne zal uw klanten dan ook stimuleren om makkelijk en veilig te betalen met de Payconiq by Bancontact-app. Daardoor zal de vraag om ook in uw winkel met onze app te betalen dus zeker snel toenemen.

Voor de handelaren heeft Payconiq trouwens een promotie in petto; in mei en juni worden er geen Payconiq transactiekosten aangerekend. U betaalt dus 0 eurocent per Payconiq transactie in mei en juni. Als dat niet magisch is.

De tv-spot kunt u ook hier bekijken