De betaalmethode Payconiq nu beschikbaar op alle betaaloplossingen van Viva Wallet-oplossingen.

publish date
16 maart 2022

Goed nieuws voor handelaars die werken met Viva Wallet! Payconiq is nu beschikbaar op elke Viva Wallet betaalterminal, via de Viva Wallet POS-app en op de Smart Checkout van Viva Wallet voor online winkels. Dit biedt nog meer mogelijkheden voor handelaars om snelle en gemakkelijke mobiele betalingen aan te bieden aan hun klanten, zowel in de winkel als online.

"We zijn erg enthousiast om de betaalmethode Payconiq, de revolutionaire mobiele manier van betalen, via onze offline en online oplossingen naar bedrijven in heel Europa te brengen," zegt Dimitris Papaioanou, Regional Sales Director voor BeNeLux, Frankrijk, UK & Ierland bij Viva Wallet.  

 "We zijn verheugd om onze krachten te bundelen met Viva Wallet om mobiel betalen met Payconiq via hun verschillende betaaloplossingen mogelijk te maken. Dit is goed nieuws voor handelaars die mobiele betaling kunnen aanbieden aan hun klanten in de winkel op hun terminals, op hun mobiele toestellen met de Viva Wallet-app en online. Belgische consumenten zullen op meer plaatsen kunnen betalen met hun favoriete mobiele betaalapp," zegt Nathalie Vandepeute, CEO van Bancontact Payconiq Company. 

Bent u klant bij Viva Wallet ? Ontdek hier hoe eenvoudig het is om mobiele betalingen te ontvangen Payconiq