Betalen én sparen in 1 beweging? Dat kan dankzij Payconiq by Bancontact en Joyn!

publish date
11 december 2019

Goed nieuws: u kan voortaan sparen voor leuke beloningen met de Joyn-app en eenvoudig en snel mobiel betalen met Payconiq by Bancontact. En dat in één beweging.

’t Wordt nog sneller en eenvoudiger aan de kassa. Want voortaan kan u na het sparen met de Joyn-app, automatisch betalen met de Payconiq by Bancontact-app. Da’s niet alleen snel en eenvoudig, het is ook een verademing voor uw portefeuille. Want uw klanten- en spaarkaarten zitten allemaal verzameld in de Joyn-app, gedaan met uitpuilen.

De Joyn-app biedt unieke voordelen en talloze beloningen bij handelaars in uw buurt. Ideaal voor de 2.000.000 mensen die Joyn al gebruiken, toch? En nu Payconiq by Bancontact en Joyn samenwerken, zullen meer en meer slimmeriken beide apps op hun smartphone willen.

Sparen en betalen in 1 beweging

Dat klinkt even makkelijk als het is. Kijk, zo snel gaat het:

  1. Open, scan en spaar
    U opent de Joyn-app en scant de Joyn QR-code op de tablet van de handelaar. Zo, uw punten zijn gespaard. Vervolgens selecteert de handelaar Payconiq als betaalmethode.
  2. Pin, betaal en klaar
    Uw Payconiq by Bancontact-app opent nu automatisch op uw smartphone. En voila, u hoeft enkel nog uw pincode in te geven en u hebt betaald. Klaar!

Als u de Payconiq by Bancontact-app nog niet hebt, downloadt u die hier heel makkelijk. En klik hier om de Joyn-app te downloaden.