Bied uw klanten de beste mobiele betaalervaring voor hun zaak.

5 goede redenen om Payconiq aan te bieden

4,9 miljoen gebruikers

Ja, zoveel consumenten hebben in 2020 mobiel betaald! En hun aantal blijft stijgen. Al die consumenten zijn uiteraard klant bij úw klanten! Met Payconiq biedt u dus niet alleen de juiste oplossing aan, maar ook de juiste betaalmethode.

4,9 miljoen gebruikers

Een oplossing voor elke situatie

Mobiele kassa’s voor klanten die altijd onderweg zijn? Apps waarmee handelaren hun producten en diensten kunnen aanbieden? Bestelmodules of selfservice-apparaten die het uw klant makkelijker maken? Alles kan. U biedt de oplossingen, wij faciliteren de betalingen.

Een oplossing voor elke situatie

Plug&Play

Connecteren met Payconiq is mogelijk via onze Payment API. U ontwikkelt één keer de connectie met Payconiq. Vervolgens activeert u Payconiq als betaaloplossing bij uw klanten via de unieke ‘API-key’ die ze ontvangen bij de ondertekening van hun contract.

Plug&Play

Extra handige features voor uw klanten

Dankzij de Payconiq Payment API kunnen uw klanten niet alleen Payconiq-betalingen aanvaarden, maar ook gebruikmaken van handige features. Zoals op maat gesplitste uitbetalingen van de transacties, een uiterst overzichtelijke rapportering (per dag, week, maand of jaar), of de mogelijkheid om hun klanten makkelijk terug te betalen. En de uitbetaling van het geld zelf? Daar zorgen wij voor!

Extra handige features voor uw klanten

Onestopshop

Ook voor Acquirers en Payment Service Providers die al verschillende betaalmethodes aanbieden, is het mogelijk om Payconiq te integreren. Dankzij een speciale API-connectie biedt u uw klanten de perfecte service zonder dat u uw huidige werkingsmodel hoeft aan te passen.

Onestopshop