‘t Is FEEST tijdens het weekend van de klant van zaterdag 30 september tot zondag 1 oktober!

publish date
26 september 2023

Plan je uitstap naar Leuven of Luik op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober! Want deze twee gaststeden zetten hun deuren voor je open tijdens het Weekend van de Klant.

Winkelen, da’s beleven! Een heel weekend lang 

Winkelen, da’s veel meer dan een winkel in- en uitwandelen. Dat is iets eten en drinken, keuvelen, en genieten. Kortom, winkelen da’s beleven!  

En tijdens het Weekend van de Klant halen meer dan 12.000 handelaars echt alles uit de kast om je te bedanken met een cadeau, verrassing, of leuke actie. Geniet in gaststeden Leuven en Luik van animatie en live-uitzendingen van Radio 2 of Bel RTL. 

 

Wat valt er te beleven in Leuven?   

Laat je inspireren voor je nieuwe outfit tijdens de vele modeshows. Die vind je op zaterdagnamiddag op de Grote Markt, Bondgenotenlaan en Diestsestraat. En op zondag showen modellen de mooiste outfits in en voor de winkels.  

Scoor een goodiebag met leuke en lekkere verrassingen van Oatly, Gimber, Lola Liza, Queens en andere fantastische merken en lokale zaken. Wil je er eentje bemachtigen, schrijf je dan snel in via shoppeninleuven.be. Wees er snel bij, want op is op! Winnaars worden persoonlijk verwittigd. Niet gewonnen? Geen nood, want in de Mechelsestraat, een van de gezelligste shoppingstraten in Leuven, vind je duurzame draagtassen. Trek eropuit en wie weet word jij de trotse eigenaar van zo’n échte Mechelsestraat-shopper.    

Rust uit bij een drankje en livemuziek van topartiesten zoals Chérine, Leez, Olivia, Tom Helsen, Mathias Vergels, Michael Asnot en Stan Van Samang. Zing, dans en swing mee! Of pik een live-uitzending mee van Radio 2 op de Oude Markt. 

En wat heeft in Luik in petto?  

Proef tijdens weekend van de klant ‘Bierre Weekend du Client’. Dit lokaal gebrouwen bier krijg je helemaal gratis geserveerd in La Grand Poste in ruil voor je kassaticket.  

Geniet het hele weekend lang van gratis concerten door lokale muzikanten en kinderanimatie. Hiervoor kan je terecht op Place Saint-Etienne. Of zak zondag af naar La Batte, de grootste Belgische markt.   

Leef je na het shoppen uit op de kermis. Plezier voor jong en oud, het is immers de grootste kermis België. En smul daar van een lekkere “lackmans”, een dunne wafel gevuld en overgoten met kadijsiroop. Een typisch kermisgerecht dat je niet mag missen! 

 

Wat je gerust wel mag missen? Dat is je portefeuille. Want ook tijdens het Weekend van de Klant betaal je snel en veilig met de Payconiq by Bancontact-app.  

Ontdek het volledige beleef-programma van Leuven en Luik op weekendvandeklant.be

Powered by Comeos, Unizo en UCM.