Stap over naar de Payconiq by Bancontact-app

publish date
30 april 2021

Zoals je weet willen we iedereen veilig en makkelijk mobiel laten betalen, ongeacht het toestel dat iemand gebruikt of de bank waarmee hij of zij verbonden is. Daarom hebben we twee jaar geleden de Payconiq by Bancontact-app gelanceerd, een Belgische betaalapp die het beste van twee werelden combineert: Bancontact en Payconiq.


Deze app is net zo veilig en snel als de oude Payconiq-app en bovendien biedt hij een hoop extra functionaliteiten en diensten. Het is dus hoog tijd om je Payconiq-betalingen te upgraden en over te stappen naar de Payconiq by Bancontact-app, want binnenkort verdwijnt de oude Payconiq-app

Met de Payconiq by Bancontact-app kan je veel meer dan alleen betalen. De app bevat heel wat extra functionaliteiten en diensten die niet bestaan in de oude Payconiq-app. Je zal nog altijd vrienden kunnen terugbetalen via de contactenlijst, een betaalverzoek kunnen versturen of in de winkel kunnen betalen via een QR-code. Maar je zal ook je klantenkaarten in de app kunnen toevoegen, de rekening kunnen delen met vrienden en gemakkelijk tickets voor de NMBS en De Lijn kunnen kopen via de app.  Het enige wat je daarvoor moet doen, is je bestaande account overbrengen van de Payconiq- naar de Payconiq by Bancontact-app.

Lees er hier meer over.