Payconiq by Bancontact trapt het festivalseizoen af met ongeziene wedstrijd

publish date
19 juli 2019

Payconiq by Bancontact sloeg de handen in elkaar met enkele Belgische festivals om u een onvergetelijke zomer te bezorgen. Ontdek hieronder wat dit voor u betekent!

Is uw agenda de komende weken compleet volgeboekt? Dan hopen we dat dit komt omdat u naar heel wat festivals gaat. Payconiq by Bancontact bundelde namelijk de krachten met enkele Belgische festivals en organiseert tot midden september een unieke cashback actie. 

Met de actie kunnen festivalgangers zomaar eventjes hun festivaluitgaven terugwinnen. Deelnemen is supersimpel, het enige wat u moet doen om kans te maken op deze geweldige prijs is: 

  1. De Payconiq by Bancontact-app downloaden en activeren 
  2. Surfen naar www.payconiq.be/nl/particulier/wedstrijd-festival en alle gevraagde gegevens invullen 
  3. De app gebruiken op de festivals 

Zo simpel is het! 

En er is meer 

Geef toe, hoe vaak hebt u nog cash geld op zak? Maar uw smartphone, die hebt u toch altijd bij? Daarom zorgen wij ervoor dat u niet meer hoeft aan te schuiven aan de kassa, maar rechtstreeks aan de toog kan betalen. Ook uw festivalbandje of betaalkaart herladen wordt een piece of cake. 

Daarnaast staat op enkele festivals ook een opvallende Payconiq by Bancontact-stint. Hier vindt u leuke extraatjes die uw festival nog een tikkeltje magischer maken. 

 Graag een overzicht van dit alles? Surf dan naar www.payconiq.be/nl/particulier/festivalzomer