Hongertje? Betaal bij Deliveroo nu ook met Bancontact en de Payconiq by Bancontact-app

publish date
20 augustus 2019

Het is zover: Deliveroo, de bezorgdienst voor maaltijden, biedt nu ook Bancontact en de Payconiq by Bancontact-app aan als betaaloptie. Zo koopt u heel wat lekkers simpelweg met uw bankkaart of uw smartphone, en dat vanuit uw zetel!

In een leven zo druk als het uwe, kan het wel eens verleidelijk zijn om niet zelf te koken. Dan kan u natuurlijk op restaurant gaan, maar soms is een avondje gezellig thuiszitten ook een goed idee – lees: sushi tot u erbij neervalt. Op zulke momenten is er Deliveroo, dat maaltijden tot aan uw deur brengt dankzij fiets- en scooterkoeriers.

Deliveroo aanvaardt geen cash, maar hongerige zielen kunnen eenvoudig met Bancontact of met hun smartphone en de Payconiq by Bancontact-app betalen voor heel wat lekkers. Op die manier wordt het ook voor jongeren eenvoudiger om online maaltijden te bestellen. Een groot voordeel, zeker tijdens de blokperiode waarin koken heel tijdrovend kan zijn.

Honger gekregen?

Een bestelling plaatsen bij Deliveroo kan zowel via de app als de website. Om uw bestelling met de Payconiq by Bancontact-app te betalen, volgt u deze stappen:

  1. Selecteer Bancontact
  2. Kies tussen kaart of mobiel

Indien u de Payconiq by Bancontact-app nog niet hebt, kan u deze heel eenvoudig downloaden en installeren.