EMS integreert Payconiq voor Belgische webshops

publish date
25 november 2020

Bancontact Payconiq Company en European Merchant Services (EMS) zetten een nieuwe stap in het vergemakkelijken en versnellen van de online betaalservice voor ondernemers en consumenten in België. Handelaren kunnen nu ook bij EMS terecht om de Payconiq betaaloplossing te integreren in hun webshop.

Betaaloplossingen krijgen een steeds belangrijkere rol in het leven van ondernemers en klanten. De Payconiq betaalmethode biedt een eenvoudige, snelle en veilige manier van betalen zowel online als in de winkel door middel van QR-code technologie. QR-codes raken steeds meer ingeburgerd en maken betalen makkelijker voor ondernemers en sneller voor consumenten. 

“We zijn zeer verheugd dat EMS vanaf nu ook Payconiq aanbiedt als één van haar online betaaloplossingen”, vertelt Nathalie Vandepeute, CEO van Bancontact Payconiq Company. “Dankzij onze samenwerking kunnen nog meer handelaren mobiele Payconiq-betalingen aanvaarden en betaalt de consument bij hen niet alleen sneller, maar ook veilig mobiel vanop zijn Payconiq by Bancontact-app.” 

Pieter Stal, CEO van EMS: “Payconiq past perfect binnen onze propositie. Wij richten ons met name op de Belgische en Nederlandse markten, waarbij we onze klanten alle relevante betaalmethoden willen bieden. De Benelux QR-code en online betaaloplossing van Payconiq dekt ons focusgebied.”

Meer info over Payconiq in uw webshop is te vinden via deze link.

Download hier het persbericht van EMS.