Biep je favoriete online aankoop met de Payconiq by Bancontact-app

publish date
26 november 2020

Het eindejaar is traditioneel de ideale periode om jezelf én de mensen die je graag ziet in de bloemetjes te zetten. Dankzij de Payconiq by Bancontact-app betaal je je online aankopen veilig en makkelijk mobiel.

Want of je nu een kasjmieren sjaal koopt voor je oma of jezelf trakteert op het perfecte jurkje waar je al eeuwen naar op zoek was, laat je volgende aankoop iets zijn waar je écht blij van wordt. Kies om af te rekenen Bancontact of Payconiq als betaalmethode, scan de QR-code, bevestig de betaling en ’t is gebiept!

Biep jij al?

En nog belangrijker: maak je al gebruik van alle functies van de Payconiq by Bancontact-app? Je kan makkelijk vrienden vanop afstand betalen of een betaalverzoek sturen naar iemand die jou nog geld terug moet. Heb je samengelegd voor een cadeau? Stuur je vrienden een betaalverzoek en ze betalen je snel en veilig terug. Download de app snel, activeer alle functionaliteiten en maak je klaar om te biepen. Klik op ‘Contacten’ in de Payconiq by Bancontact-app om toegang te krijgen tot deze extra functionaliteiten.