Betaal online tot 1.500 euro per betaling met de Payconiq by Bancontact-app

publish date
1 juli 2021

Geweldig nieuws voor de gebruikers van de Payconiq by Bancontact-app. Vanaf 1 juli verhoogt Bancontact zijn betaallimiet per transactie van € 500 naar € 1500 voor alle online Bancontact-betalingen met de app. Daarnaast zal je met de Payconiq by Bancontact-app dagelijks € 2500 (in plaats van € 500) kunnen uitgeven online. Dat betekent meer vrijheid voor de gebruikers en een aanzienlijk voordeel voor de handelaars die vanaf nu nog meer mobiele betalingen online met Bancontact kunnen aanvaarden.

Die verhoogde limieten zorgen voor:

  • Meer vrijheid voor de gebruikers van de Payconiq by Bancontact-app. Zij kunnen vanaf nu ook online aankopen met grotere bedragen betalen met Bancontact of meerdere opeenvolgende betalingen doen met een daglimiet die maar liefst vervijfvoudigd werd. 
  • Extra verkoopmogelijkheden voor handelaars. Hun klanten kunnen vanaf nu niet alleen meer online aankopen doen en mobiel betalen via Bancontact, maar ook duurdere online aankopen doen. Bovendien zorgt de limietverhoging voor een betere klantervaring voor mensen die betalen met hun smartphone. 

Een verbetering voor zowel de handelaar als voor de consument.