Scan QR2018-03-05T15:59:31+00:00

Appsolutely QR

iphone x nl

Ben je helemaal mee? Jouw Payconiq-app opent nu met de QR-scanner zodat je vlot de QR-code aan de kassa kan scannen en zo nog sneller in de winkel betalen kan. Samen met de andere betaalwijzen maakt de nieuwe QR-scanner de app handiger dan ooit!.

3x meer gemak

qr icoon

QR-scanner

Je Payconiq-app opent nu meteen met de QR-scanner klaar voor gebruik.  De QR-code in je vertrouwde winkel scannen is nu nog leuker!

touchid icoon

Vingerafdruk

Bevestig nu je betaling met je vingerafdruk. Da’s nog sneller en gemakkelijker mobiel betalen.

plus icoon

Android gevoel

Onder ‘t groene plusje vind je al je vertrouwde betaalwijzen: de lijst van winkels, je vrienden of je klantenkaart. De dubbele pijl geeft je toegang tot je overzicht van Payconiq betalingen. 

Huh? Handiger?

Zeker! Met de nieuwe functie scan je gewoon de Payconiq QR-code aan de kassa in de winkel, geef je het bedrag in en bevestig je met je vingerafdruk of pincode, en klaar! De nieuwe QR-code zorgt ervoor dat je sowieso de juiste handelaar betaalt. Zet je locatievoorziening dus gerust uit en bespaar massa’s batterij!

Hoe werkt het juist?

stap 1

Bij het openen van de app opent meteen de QR-scanner

stap 2

Scan de QR-code aan de kassa

stap 3

Geef het bedrag in

touchid stap 4 nl

Bevestig met je vingerafdruk of pincode en klaar!

crop green button

Waarom iets veranderen dat al superhandig is?

Maak kennis met de nieuwe knoppen. Zo is er de dubbele pijl. Hiermee heb je meteen vanuit je startscherm toegang tot het overzicht van al je Payconiq betalingen. Zo is er ook ‘het Groene Plusje’. Met de centrale QR-scanner is je Payconiq-app snel klaar voor gebruik. Alle andere betaalwijzen vind je even snel en makkelijk terug door op het Groene Plusje te klikken.

contactbutton

Contacten

Betaal je vrienden terug met je smartphone. Waar en wanneer je maar wil.

storebutton

Winkels

Betaal mobiel in een winkel, restaurant en bij de kapper. Handig met de geolocatie- of de zoekfunctionaliteit.

ceadeauicon

Loyalty

Spaar bij een Payconiq-betaling direct punten voor het getrouwheidsprogramma Joyn.

Er is Appsoluut nog meer!

Er zit nog meer in je Payconiq-app. Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. En met deze update tillen we de beveiliging van jouw Payconiq betalingen naar een nóg hoger niveau (SRP security). Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is de Payconiq update installeren en daarbij je ook in te loggen. En… the magic happens!

update icon

We zijn volop bezig om de Payconiq QR-code ook bij online webshops te introduceren. Zo zal je binnenkort ook vlotter online betalingen kunnen doen. Goed nieuws voor jou, slecht nieuws voor je online shopverslaving…

online icon

Nog vragen?

Onze FAQ vind je op payconiq.be of stuur
een mailtje naar [email protected].
We helpen je graag verder.

support icoon