Verrassend eenvoudig mobiel betalen!

Betalen met uw smartphone onder vrienden, in de winkel of online? Veilig en makkelijk met de Payconiq by Bancontact-app. Download hem nu!

Waarom zou ik Payconiq by Bancontact gebruiken?

Wel, daarmee kan u verrassend eenvoudig…

…vrienden terugbetalen

De rekening betaald voor de hele tafel? Geleend van een vriend? Met de Payconiq by Bancontact-app kan u uw vrienden razendsnel terugbetalen of u laten terugbetalen. Even goeie vrienden!

…vrienden terugbetalen

…online betalen

Veilig en makkelijk online shoppen en betalen met uw smartphone of tablet? Met de Payconiq by Bancontact-app kan het waar en wanneer u maar wil, en in elke webshop waar u mobiel kan betalen met Bancontact of Payconiq.

…online betalen

…in de winkel betalen

Betaal met uw smartphone in winkels, restaurants, bij de kapper enzovoort. Geen gedoe met cash, gewoon de QR-code scannen met de app en bevestigen met uw pincode. 

Hebt u een Android smartphone? Dan kan u ook contactloos betalen aan een betaalterminal door uw smartphone langs het contactloos-symbool van de terminal te houden – klaar! 

…in de winkel betalen

…rekeningen en facturen betalen

Dankzij de Payconiq by Bancontact-app betaalt u supersnel uw rekeningen en facturen. Gewoon de QR-code scannen met uw smartphone!

…rekeningen en facturen betalen