Black Friday wordt Pink Friday

Op vrijdag 26 november veranderen we Black Friday in Pink Friday. Op Black Friday start elk jaar het seizoen van de eindejaarsaankopen en geven heel wat winkels enorme kortingen. Haal die dag zeker je smartphone boven en laat deze dag mee ‘Pink’ kleuren. 

Want voor elke betaling die je op 26 november met de Payconiq by Bancontact-app doet via de Payconiq-betaalmethode, gaat 5 cent* naar Think Pink. Door een mobiele betaling te doen die dag, steun je dus automatisch de strijd tegen borstkanker. 

Waar kan je betalen met Payconiq via je app?

Wil je een overzicht van alle winkels in België waar je kan betalen met je app? In de winkellijst in de app vind je er heel wat terug.

Winkel op Black Friday dus bij je favoriete lokale Payconiq-handelaar, maar ook bij onder andere volgende winkels die Payconiq aanbieden: Ava, Bristol, Delhaize, JBC, Krefel & LensOnline. 

Waar kan je betalen met Payconiq via je app?

Online betalen

Veilig en makkelijk online shoppen en betalen met uw smartphone of tablet? Met de Payconiq by Bancontact-app kan het waar en wanneer u maar wil, en in elke webshop waar u mobiel kan betalen met Bancontact of Payconiq.

Online betalen

In de winkel betalen

Betaal met uw smartphone in winkels, restaurants, bij de kapper enzovoort. Geen gedoe met cash, gewoon de QR-code scannen met de app en bevestigen met uw pincode.

In de winkel betalen

*Met een limiet van € 5000