Profiteer van onze tweede Iconiq Deal, nu op LensOnline.be

We willen al onze gebruikers op mooie extraatjes trakteren, daarom riepen we de Iconiq Deals in het leven: iconische kortingen bij iconische merken. Vandaag lanceren we een nieuwe deal op LensOnline.be: €10 korting op uw favoriete contactlenzen!

U kent ze wellicht al wel, onze Iconiq Deals. U weet dan ook dat er mooie kortingen aan verbonden zijn, en dat is niet anders bij onze Iconiq Deal op LensOnline.be. Daar krijg u maar liefst €10 korting wanneer u online lenzen bestelt en bij het afrekenen voor 'Payconiq' als betaalmethode kiest. Betalen doet u met de Payconiq by Bancontact-app. Tijd dus om een nieuwe voorraad lenzen in te slaan!

Hoe profiteert u van de Iconiq Deal op LensOnline.be?

Simpel, door onderstaande stappen te volgen:

  1. Klik in de app op ‘Diensten’
  2. Klik op ‘Iconiq Deals’
  3. Klik op ‘LensOnline’
  4. Vul de kortingscode in in het ‘discount veld’
  5. De korting wordt meteen verrekend
  6. Selecteer op de webshop 'Payconiq' als betaalmethode
  7. Betaal met uw Payconiq by Bancontact-app


Korting geldig t.e.m. 31/12/2019. Minimaal te besteden bedrag aan producten naar keuze = € 50. 1 kortingscode geldig per klant. Actie niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties. 

Gebruikt u de Payconiq by Bancontact-app nog niet?

U kan de app downloaden via de App Store of Google Play. De app installeren en activeren is supereenvoudig. Hier vindt u een gedetailleerd stappenplan. Na de activatie bent u helemaal klaar om van de Iconiq Deals te profiteren.